Gruzijan
screenshoot/Youtube
Gruzijan

screenshoot/Youtube

Gruzijan, Foto: screenshoot/Youtube

Nezvanično, Cunerov sin je u medijima u nekoliko navrata označavan kao novi vođa zemunskog klana, a osumnjičen je za pokušaj ubistva Dragana Miladinovića Gageca, bivšeg pripadnika zemunskog klana.

Sumnja se da je on avgusta prošle godine u Bulevaru Mihajla Pupina, iz automobila u pokretu, ispalio više hitaca u Miladinovića, koji je bio na motoru, ali ga je promašio.

Kako navode beogradski mediji, motiv je bio dugogodišnji sukob porodica Guzijan i Miladinović. Naime, uhapšeni Petar navodno je sumnjao da je Miladinović ubio njegovog oca Cunera 2002. godine i stoga je letos pokušao da ga osveti.

PROČITAJ JOŠ:

Inače, Gagec je nedavno optužen da je učestvovao u prvoj otmici zemunskog klana 1997. godine posle koje se oteti Novak Stevanić ubio.

Prema saznanjima, Guzijanu je nakon saslušanja određen pritvor od 30 dana.

Ministar MUP Nebojša Stefanović najavio je juče udar na sve koji se bave krivičnim delima nasilja, ubistvima, pokušajima ubistava, trgovinom narkotika i drugim najtežim delim.

- Insistiraćemo na stalnoj akciji i nećemo dozvoliti da ovi ljudi budu mirni i da se osećaju lagodno - kazao je Stefanović.