Hitna pomoć
Alo!/Dejan Briza
Hitna pomoć

Alo!/Dejan Briza

Hitna pomoć, Foto: Alo!/Dejan Briza

* Vozač pokosio troje dece u Bogatiću

* Pobegao sa mesta nesreće

* Dvoje dece pušteno na kućno lečenje, jedno zadržano u šabačkoj bolnici

Dvoje od troje tinejdžera koji su u četvrtak nešto posle 22 sata pokošeni u saobraćajnoj nesreći u Salašu Crnobarskom, kod Bogatića, posle pregleda u šabačkoj bolnici pušteno je na kućno lečenje, a jedno je zadržano na odeljenju ortopedije.

Pročitajte još:

Prema poslednjim informacijama iz Policijske uprave u Šapcu, jutros je identifikovan automobil i vozač starog 59 godina iz jednog sela kod Bogatića, za koga se sumnja da je noćas pokosio troje dece, ali u interesu istrage nije saopšteno više detalja.

Sedamnaestogodišnje sestre A. B i S. B iz Višnjićeva su samo ugruvane, dok je M. M. (16) iz Banovog Polja, sa prelomima rebara zadržan na lečenju.

Samo pukom srećom izbegnuta je još jedna velika tragedija.

Policija, hapšenje

Alo!/Masanori Jošida

Policija, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Očevici saobraćajne nezgode navode da se petoro dece kretalo jendekom pored puta, kada je, još uvek nepoznati automobil naleteo na njih.

- Čula su se tri udarca, a potom i jaukanje i zapomaganje. Odmah je dosta ljudi izašlo na ulicu i bili su zaprepašćeni prizorom. Dve devojčice su ležale pored puta i plakale, tresle su se od straha, a dečaka su pronašli tridesetak do četrdeset metara dalje. Verovatno ga je nabacio na haubu i on je tamo spao pored puta - priča Milica Čonjagić.

Ne čekajući hitnu službu Doma zdravlja devojčice je do Bogatića svojim kolima prevezao Stanko Čonjagić, a dečaka koji je krvario i koji nije bio svestan posle dvadesetak minuta zbrinuli su lekari hitne službe iz Bogatića.

Idite u crkvu, ispoštujte OVAJ OBIČAJ i sačuvaćete porodicu!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 16.08.2019. 08:40 Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas slave svetog prepodobnog Isakija, Dalmata i Fausta.

Povređene devojčice su iz Višnjićeva, kod Šida, i ovde su bile u gostima kod bake i deke, kao i povređeni dečak koji je njihov rođak.

Vozač nije stao da pomogne deci, već je produžio u pravcu Klenja. Policija u Bogatiću intenzivno je tokom noći tragala za obesnim vozačem.

Bonus video

Helikopter na Novom Beogradu