Jelena Marjanović
Facebook
Jelena Marjanović

Facebook

Jelena Marjanović, Foto: Facebook

* Nenadu Šipki stigla poruka usred noći sa nepoznatog broja

* Reč je o pesmi u kojoj se spominje nasip

* Forenzičar je objavio pesmu u celosti

 

Šipka je objavio pesmu koja je napisana njemu, a koja mu je poslata u poruci. 

Nenad Šipka inače je u jednoj emisiji pre par meseci otkrio zašto ga nije bilo pola godine u medijima.

Iz vode izvučena Srpkinja!

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 14.08.2019. 13:49 - 14.08.2019. 14:28 Spasioci odmah reagovali. Plaža, Grčka, Foto: Printskrin Prava drama odigrala se u letovalištu Sarti u Sitoniji kada je 67-ogodišnja žena iz Srbije počela da se davi. Spasioci su odmah reagovali, i ženi je odmah dato veštačko disanje.

- Zato što je slučaj ubistva Jelene Marjanović već postao jedna farsa o kojoj ja više ne želim da učestvujem jer ipak smatram da je moja ekipa koja je radila na tom slučaju i stručnjaci i veštaci i forenzičari da bih se kroz medije upuštao u priče sa koje kojim nazovi stručnjacima koji su niti iz te oblasti niti su posetili sud niti znaju materiju...Bez obzira na sve mi još uvek imamo važeći ugovor sa Teodorom Krsmanović koja je u trenutku kada nas je angažovala imala status oštećene... Mi smo spremni da se vratimo i branimo interese porodice Krsmanović vezano za ubistvo njihove rođake... Inače, slučaj je već završen samo javnost još ne zna pa ubistvo se desilo na nasipu ubica je nepoznat . Ovde sam gostovao pre jedno godinu dana kada sam rekao da će pasti optužnica svi su mi se smejali... Ovo je jedinstven slučaj u istoriji pravosuđa Srbije da je osumnjičeni za teško ubistvo na slobodi i da se brani sa slobode. zato što nemaju dokaza da je on izvršio delo, zato što su ostali na nasipu. Na nasipu niko nije ubio Jelenu - izjavio je Šipka.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!

 

Komentari (1)

vu

15.08.2019 01:04

Po čemu je on ključan. Taj čovek je izneo najveći broj nebuloza o ovom slučaju. Jedna je recimo bazne stanice mobilne telefonije. Pričao je kao da su one GPS pa lociraju u metar, što je ortodoksna glupost. Najgore je što ga niko ne demantuje u tim njegovim glupostima.