Hitna pomoć
Tanjug/Tanja Valič
Hitna pomoć

Tanjug/Tanja Valič

Hitna pomoć, Foto: Tanjug/Tanja Valič

Zapomaganje mladića prvi su čuli pripadnici vojske koji su čuvali objekat u podnožju i oni su odmah obavestili policiju. Policija je odmah zatržila asistenciju vatrogasaca i hitne pomoći, a oni su poziv zaprimili u 9 časova i 11 minuta, objavio je NSUživo.

PROČITAJ JOŠ:

Vatrogasci su najpre pokušali da mladića spase sa same tvrđave, međutim to nije bilo moguće pa je pristupljeno spašavanju iz dvorišta vojnog objekta u podnožju.

Vatrogascima je pomoć pružio “Specijalistički tim za spašavanje sa visine i vađenje iz ruševina”.

Pripadnici ovog tima su se uz pomoć alpinističkih užadi i opreme popeli do nepristučanog mesta i spustili mladića na zemlju, gde su ga preuzeli lekari hitne pomoći.

Mladiću (23), inače državljaninu Bosne i Hercegovine konstatovane su kontuzione povrede kuka i on je prebačen u UC KCV na dalju dijagnostiku, rekla je za naš portal Ivana Ramović PR novosadske hitne pomoći.

Niko u Srbiji ne piše o Silviji Gulard! Krije li se iza svega zavera za rušenje Makrona kao najmoćnijeg čoveka Evrope?!

AUTOR: Alo.rs/A.Mlakar DATUM I VREME: 11.10.2019. 20:48 - 11.10.2019. 20:55 Previranje u EU Aleksandar Vučić, Foto: D.S. * Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pojasnio je trenutna previranja u EU * Vučić je objasnio da u EU vlada velika neizvesnost posle pada Silvije Gulard * Miljenica francuskog predsednika Emanuela Makrona doživela je politički brodolom na saslušanju za evropskog komesara.

Pripadnicima vatrogasne brigade i specijalnog tima, pomoć su pružili i pripadnici vojske i policije iz Petrovaradina kao i pripadnici interventne policije.

Sve okolnosti pada biće utvrđene daljom istragom.

BONUS VIDEO: