ZORANA JE ZNALA CELA JAGODINA, ALI SAMO PO ZLU! Đavo je došao po svoje, Coka ga je ubila i nas je sve spasila!

- Zorana je poznavala čitava Jagodina, ali samo po zlu! - počinje za ,,Alo!“ priču penzionisani građevinski radnik Dragoslav Milojević, nakon što smo ga pitali da li je poznavao investitora Zorana Trifunovića (59) kojeg je 2. septembra ubila Stojanka Stojanović (70) nedaleko od Bulevara kralja Aleksandra u Beogradu.

Jagodina
Jagodina, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Dok pomaže u postavljanju crepa na kuću, koja se nalazi u blizini zgrade koju je Trifunović sagradio pre deceniju, starac nam objašnjava da je njegov ubijeni sugrađanin omražen u Jagodini.

Dejana otkriva u kakvoj je vezi sa vođom "škaljarskog klana"!

Đavo je došao po svoje

Trifunovićev bivši komšija pronalazi razlog zbog čega je Trifunović, navodno, varao ljude.

- Žao mi je što ga je ubila, ali je đavo došao po svoje! Kako se posao razvijao, dugovi su bili sve veći i veći, pa je Trifunović bio primoran da laže. Zgrada nam nije visokog kvaliteta, ali danas svako ko gradi, taj i fušeri. Nismo hteli da se tužimo s njim, jer od toga nema ništa, a moraju da se plate i sudski troškovi - kaže jedan Jagodinac, koji nam se istovremeno i jadao i tešio samog sebe što je naseo da kupi stan lošeg kvaliteta.

 - Gradio je mnogo zgrada po našem gradu i unesrećio je mnoge ljude. Kada malo bolje razmislim, ne znam koga nije prevario. Jedini koji su mu bili zahvalni bili su švaleri. Njima je napravio jedan hotel i tako ih je obezbedio. Nadimak mu je bio Šumadija, po kafani koju je dugo držao, ali ona mu je oduzeta na osnovu duga i sada pripada stečajnom upravniku, koji je trenutno prodaje za 390.000 evra. Kada smo čuli da je ubijen, nismo se uznemirili, jer smo se uverili da nije pošten - kaže Dragoslav Milojević i dodaje da je Trifunović poreklom iz sela Međureč. 

Amerika pod vodom, uragan PRAVI HAOS!

- Nije imao lako detinjstvo. Otac je ostavio Zoranovu majku i oženio se ženom rođenog šuraka! Zoran i sestra su tada ostali sami s majkom. Pre trideset godina je radio u ugostiteljskom preduzeću "Palas", a onda se okrenuo građevini - kaže Dragoslav Milojević i pokazuje nam višespratnicu koju je gradio Trifunović u vreme kada je bio glavni investitor u Jagodini.

Betonska ploča pala na radnike, Blagoje poginuo, Miroslav teško povređen

Jagodina
Jagodina, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Zgrade koje je gradio Trifunović su uglavnom okrečene u zeleno, jer je on, prema rečima Jagodinaca, obožavao tu boju.  

Deset godina nemaju grejanje!

U zgradi koju je Trifunović gradio, nadomak autobuske stanice u Jagodini, stanari kažu da su srećni, jer su za malo novca došli do krova nad glavom. - Mi smo čuli na stotine priča kako je Zoran prevarant, ali nas nije mnogo oštetio. Ja sam imala problem kad mi se jedna žena uselila u stan, ali Zoran uspeo ubrzo da je izbaci napolje. Bio vrlo tolearantan. Obećao nam je grejanje, interfon i kablovsku televiziju, ali to nikada nije sredio... Ipak, ne ljutim se na njega preterano, što nam radijatori nikada nisu radili, jer ja volim da se grejem na struju. Šta će mi grejanje, koje gase u deset uveče, kada treba da kupam decu. Ovako sam sam svoj gazda i sve sam sredila u sopstvenoj režiji. Od Zorana sam kupila dva stana, jer su bili jeftini. Iz iskustva vam kažem, da ko mu je dao novac u kešu, nije imao problema - kaže naša sagovornica.

Međutim, iako se trudio da spolja deluju impozantno, njihovi stanari tvrde da su građene od najlošijih materijala.

- Zbog njega se deset godina mučimo da uknjižimo stan, što je trebalo da bude njegov posao. Sve nas je prevario, iako smo kupili direktno stan od njega, još dok je zgrada bila u izgradnji. Za pristojnu sumu novca smo izigrani. Zgrada je vrlo loše urađena. Cevi su katastrofalne, a zidovi su od stiropora! - kaže nam žena koja je od Trifunovića kupila stan.

Da je ubijeni investitor varao i druge ljude, a ne samo one kojima je prodavao stanove, potvrdile su nam njegove prve komšije u jagodinkoj ulici Kneginje Milice, gde je on nekada živeo.

- Pravio je čudesa u gradnji. Onako kako je radio, tako je na kraju i završio. Restoran, po kome je bio poznat, napravio je tako što je jednoj ženi ukrao pola kuće! Meni je ispod kuće sazidao cev za vodu i odvod, a nije me ni pitao. Ljudi su za njega davali hipoteke, a samo u Jagodini se vodilo 50 postupka protiv njega. Mnoge je ucenjivao za razne saglasnosti. Bio je bahat i svi su od njega zazirali. Ljudima je prodavao stanove bez ugovora, a na kraju su dolazili u situaciju da nisu mogli ni da ga tuže. Žena koja ga je ubila sada je odahnula! Sigurno nije imala izlaza i odlučila je da ga usmrti. Ona je spasla mnogo ljudi, sigurna sam. Zoranove čitulje nema nigde, jer je bio bruka za Jagodinu - kaže jedna od Trifunovićevih nekadašnjih komšinica, dok druga dodaje da Zoranov otac, nakon njegovog ubistva, retko izlazi iz kuće.

Hapšenje Stojanke Stojanović osumnjičene za ubistvo
Hapšenje Stojanke Stojanović osumnjičene za ubistvo , Foto: Nenad Vujanović

- Svi znamo da je Zoran proteran iz Jagodine nakon što se zamerio i svojim poslovnim partnerima. Oni su mu rekli da se više nikada ne vraća u naš grad. Ipak, njegov otac je ostao da živi u centru grada. Često smo ga viđali, a sada nakon što je Zoran ubijen, videla sam ga samo jednom u crnini i pognute glave - kaže komšinica na kraju razgovora i poručuje da Stojanki Coki Stojanović treba ukinuti pritvor.

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

 • Korisnik: Jocaaa
  15/09/2018 - 22:41
  Sta.men nije jasno...??kako to ova zena na sliki sa lisicama ima plavu kosu...a na snimku ima beo kacket i kosa je tamna...plus deluje vitkije..dal je to ta osoba???
 • Korisnik: CITALAC
  15/09/2018 - 22:19
  Dragi komentatori, predsednik nas je ngrdio, jos nas nazvao opozicijom koja opravdava babu?! Da imamo normalno pravosudje i policiju ...
 • Korisnik: Цицка
  15/09/2018 - 08:15
  Cinjenica je da policija i tuzilastvo a pogotovu ovi drugi NE RADE kako treba , da li je ova zena prijavljivana kao i taj investitor policiji i da li nista nije uradjeno po pitanju prijava onda izgleda po reagovanju komentatora (moje je misljenje da je to uglavnom jedan do eventualno tri komentatora imaju pozitivan stav po pitanju ubistva) doslo je vreme da se vidi ko ih pise , ALI ZAPAMTITE KOMENTATORKA U OVOM LISTU NERADI NA OVAKAV NACIN KAO OVA BABA VEC TAJNO , ONA TRUJE TAJNO i pri
 • Korisnik: zagondzija
  14/09/2018 - 20:41
  Coku za ministarku pravde !!!
 • Korisnik: bine
  14/09/2018 - 16:49
  alal vera baba...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs