Nesreća, saobraćajna nesreća, saobraćajka, sudar
Shutterstock
Nesreća, saobraćajna nesreća, saobraćajka, sudar

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Četiri osobe, među kojima i devetogodišnje dete zadobile su teške telesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Vranju u subotu oko 15 časova.

Prema navodima policije do saobraćajne nezgode došlo je u ulici Maričkoj u tom gradu. U nezgodi su učestvovali "citroen C4" vranjskih registarskih oznaka kojim je upravljao muškarac M.A (37) iz Vranjske Banje i putničko vozilo "reno" vranjskih registarskih oznaka kojim je upravljao muškarac Z.T. (52).

PROČITAJTE JOŠ:

U nezgodi su povređene četiri osobe, putnici iz oba vozila, rođeni 1966. i 2000. iz Vranja, i 2001. i 2009. godine iz Vranjske Banje. Lekarska pomoć povređenima je ukazana u Zdravstvenom centru u Vranju.

Uviđaj su izvršili saobraćajni policijski službenici po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, koji je naložio da se protiv vozača putničkog vozila "citroen C4", podnese krivična prijava za krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Kako se nezvanično saznaje došlo je do direktnog sudara dva vozila.

Na području Policijske uprave u Vranju, prethodnog vikenda registrovano je 8 saobraćajnih nezgoda. Četiri osobe su zadobile teške telesne povrede,a jedna lake telesne povrede.