Policija
Alo!/ Dejan Briza
Policija

Alo!/Dejan Briza

Policija, Foto: Alo!/Dejan Briza

Sindikat zaposlenih policije podneo je prijavu krivičnu prijavu protiv glumca Branislava Trifunovića zbog toga što je tokom izvođenja predstave "Pad" pocepao srpsku zastavu.

Pozivajući se na član 173. Krivičnog zakona Srbije, policijski sindikat traži od nadležnog tužioca da protiv poznatog dramskog umetnika pokrene postupak, za koji je predviđena novčana ili kazna zatvora do tri meseca.

- Krivična prijava protiv Branislava Trifunovića što je dana 3.10.2019. godine u pozorišnoj predstavi "Pad" koja je prikazana u Leskovcu u toku izvođenja predstave pocepao zastavu Srbije.

Branislav Trifunović

Alo!/Dejan Briza

Branislav Trifunović, Foto: Alo!/Dejan Briza

Te iz napred navedenog zahtevamo od tužioca da protiv Branislava Trifunovića pokrene postupak - piše između ostalog u prijavi protiv glumca.

Pročitajte još:

Bonus video: Funkcioner Saveza za Srbiju Branko Miljuš ulazi u zgradu Rektorata

 

Komentari (4)

zagor

10.10.2019 13:56

Debil umisljeni bolesni

Laki

10.10.2019 16:22

Koji poznati glumac i po cemu je poznat, mozda kao brat Sergeja Trifunovica, a poznat je sada posle cepanja zastave

Nebojsa

10.10.2019 16:49

Ovo je jos jedan dokaz teske sramote, nesposbnosti, korumpiranosti i dokaz naseg KRIMINALNOG TUZILASTVA koje je rak rana Srbije. Tuzilac je.morao da reaguje po sluzbenoj duznosti sam a ne da ceka policijski sindikat. I sada sledi nagodba s tuzilastvom ,sloboda umetnickog izrazavanja i druge budalastine koje pas s maslom pojeo ne bi a koje ce nam od strane tuzilastva biti servirano.

petar pan

10.10.2019 19:23

Kakav ‚‚glumac‚‚, takav-‚‚političar‚‚...