Goran Abdulov osumnjičen za jezivo ubistvo
Privatna arhiva
Goran Abdulov osumnjičen za jezivo ubistvo

Privatna arhiva

Goran Abdulov osumnjičen za jezivo ubistvo, Foto: Privatna arhiva

Unakaženo telo Marka Radovića, studenta iz Bosne i Hercegovine, koji već četiri godine živi u Zemunu, pronađeno je u nedelju, oko 22 sata, nasred Ševine ulice, preko puta njegovog iznajmljenog stana.

 

Pronađen je obliven krvlju sa ubodima po stomaku i grudima, a uprkos borbi lekara nije mu bilo spasa.

Deset sati posle zločina uhapšen je Goran Abdulov, zbog sumnje da je sa Markom bio u ljubavnoj vezi i da je potegao nož,najverovatnije, kada mu je saopštio da hoće da raskine sa njim. Ubica je neposredno pre zločina bio u stanu. Po zgužvanoj posteljini je ustanovljeno da je Marko imao seksualni odnos s ubicom.

Ubijeni student Marko Radović

Fejsbuk

Ubijeni student Marko Radović, Foto: Fejsbuk

Student iz Nevesinja došao u Beograd

Ubijeni Radović je iz sela Bratac, nedaleko od Nevesinja u Republici Srpskoj. Nije poznato koji je fakultet studirao u Beogradu. U Zemun se nastanio pre nekoliko godina. Komšije su nam ispričale da su redovno viđali "plavušu" koja dolazi kod njega, ali da se nisu primećivali da je zapravo reč o muškarcu.

Osumnjičeni Abdulov je stanovao s majkom u Železniku, a njegove komšije su zatečene strašnom vešću, jer tvrde da je bio fina i kulturna osoba.

- Gorana znamo svi iz zgrada! Viđali smo ga kada je prolazio. Dugo je oblačio ženske stvari i imao dugu plavu kosu! Svi iz komšiluka znaju da je trandža, ali sa nama, stvarno, nikada nije imao problem. Poštujemo ga, kao i on nas! Uvek je bio kulturan, fin, lepo se javljao. Često su mu dobacivali na ulici i vređali ga u okolini, ali ga od stanara iz zgrade niko nikada nije dirao! On nije pravio probleme niti ga znamo kao nekoga ko ima problematičnu prošlost. Živio je u stanu s majkom. Ona je jako bolesna, ima problema s kukovima. Jadna žena često ide u bolnicu, na silne terapije. I sada je u bolnici - kaže jedan od komšija, koji je želeo da ostane anoniman.

Mesto jezivog zločina u Zemunu

Nenad Vujanović

Mesto jezivog zločina u Zemunu, Foto: Nenad Vujanović

Prema njegovim rečima, uhapšeni je bio na korak da postane žena, pa je moguće da je zbog toga bio nervozan i da mu je pukao film.

- Nije nam jasno zašto je ubio mladića, ako stvarno jeste, jer je život bio pred njim i konačno je trebalo da ostvari svoj san - da bude žena! Dugo, on je na tim hormonskim terapijama, išao je kod psihologa na razgovore i prošao je celu proceduru za promenu pola! Došao je konačno do poslednje faze, koja podrazumeva operaciju penisa i eto dogodi se ovo! Da li mu je pukao film zbog nečega, da li je on bio napadnut ... Nadam se da će uskoro se saznati. Možda je i od tih terapija bio malo nestabilniji, pa je uradio to što jeste - kaže komšija.

Komentari (6)

Čiča Gliša

10.07.2018 23:13

Tužilaštvo mora biti strpljivo, i ispoštovati redosled poteza. Prvo je potrebno da mu socijalni zavod plati sečenje penisa, pa da se posle banjske rehabilitacije i psiholoških priprema, prebaci u ženski zatvor.

paja

11.07.2018 06:45

@Čiča Gliša - Banjsko klimatsko lečenje pod obavezno.

Ja

11.07.2018 09:24

@Čiča Gliša - O nasem trosku naravno, "razlicitost" je to..naravno.

SvetlanaP

11.07.2018 09:38

@Čiča Gliša - Kakvi ste vi to jadnici kada se smejete nesreci drugih ljudi. Bilo bi dobro da ukljucite po nekada centar za razmisljanje i shvatite kakvu dimenziju nesrece ima i on-ona i momak koji je ubijen.

Vasske

11.07.2018 09:39

Biće mu odlično u muškom zatvoru , biće mu ostvarenje promiskuitetnih devojačkih snova . Jadan je samo taj dečko što je ubijen .

realno

11.07.2018 16:30

@Vasske - Neće ni otići u zatvor. Nakljukali ga hormonima i pošizio. Nije odgovoran za ponašanje, videćete.