Aleksandar
Printscreen
Aleksandar

Printscreen

Aleksandar, Foto: Printscreen

Jutros oko 6.30 časova na Bubličkom jezeru pronađeno je telo devetnaestogodišnjeg Aleksandra P. iz sela Lukomir kod Žitorađe koji je nestao u nedelju popodne.

Telo, koje je isplivalo iz vode prvo su primetili rođaci mladića koji su više od dvadeset i četiri sata bili na jezeru i tragali za njim.

U toku je uviđaj lica mesta, a viši javni tužilac naložio je i obdukcija, kako bi se utvrdiotačan uzrok smrti.

U nedelju mladić je sa društvom došao na jezero gde je proveo čitav dan. U popodnevnim časovima drugovi su primetili da ga nema i obavestili policiju, koja je zajedno sa porodicom mladića do 23 sata noću pokušavala da ga pronađe. Potraga je nastavljena i juče (ponedeljak) ali je na žalost jutros telo isplivalo iz vode.

Iako se spekuliše o uzroku smrti i po jednoj priči izašao je iz vode, krenuo do toaleta i od tada mu se gubi trag, na obali jezera ostale su njegove papuče i mobilni telefon. Ipak, istina o ovom tragičnom događaju znaće se tek nakon što se završi istraga.

I tokom današnjeg prepodneva policija je sa ocem mladića bila je na jezeru, ali nisu ništa pronašli. Nezvanično se saznaje da će se i vojska uključiti u potragu.

Pročitajte još: