Policija, ubistvo
Alo/Dejan Briza
Policija, ubistvo

Alo/Dejan Briza

Policija, Foto: Alo/Dejan Briza

Policija je u Opštinskom državnom tužilaštvu u Požegi u petak oko 13 sati privela muškarca (40) koji je osumljičen da je teško pretukao svoju nevenčanu suprugu staru 21 godinu. Dok je čekao zapisnik, skrivao se u lisicama iza vrata policijskog kombija. Sudija će odlučivati o određivanju pritvora.

Podsetimo, mlada žena, inače majka dvoje dece, teško je pretučena u sredu poslepodne, te je zatražila pomoć na Hitnoj u Požegi. Prebacili su je na Intenzivnu negu gde su joj nakon pretraga utvrdili unutrašnje krvarenje, pukla joj je slezena te su je odmah operisali. A osim toga, zadobila je i povrede glave i grudi, te je trenutno na odeljenju hirurgije.

Policija je u četvrtak privela muškarca kojeg sumnjiče za premlaćivanje, obavili su kriminalističku obradu, te ga predali zatvorskim čuvarima.

Zabela zatvor policija

Alo!/Masanori Jošida

Zabela zatvor policija, Foto: Alo!/Masanori Jošida

 Komšinica: Za tri godine rodila mu je dvoje dece

- Koliko znam ta je mlada žena našem susedu došla sa 19 godina, i u tri godine mu je rodila dvoje dece. Čula sam da ju je pretukao i teško povredio, to je strašno - rekla je jedna od komšinica u ulici gde živi žrtva premlaćivanja.

PROČITAJTE JOŠ:

U pokušaju da saznamo šta se konkretno dogodilo i zbog čega je mučki pretučena žena pokušali smo razgovarati sa najbližim komšijama.

I ranije je bilo nasilja u porodici?

- Ne bih znala što se tamo dogodilo, za to sam saznala na internetu. U ovoj ulici komšije slabo komuniciraju, uglavnom se sve svodi na klimanje glavom u znak pozdrava i ništa više, čak ni prezimena jedni drugima ne znamo - rekla je žena iz komšiluka.

Saznajemo i da je ta porodica odpre poznata nadležnim službama zbog porodičnih nesuglasica, te da je i ranije bilo nasilja.