Luka Radulović
Facebook
Luka Radulović

Facebook

Luka Radulović, Foto: Facebook

Na skupu je bila i pevačica Anabela Atijas, kao i žestoki momci sa beogradskog asfalta. Starleta Tamara Đurić je gotovo među poslednjima otišla s Lukinog groba, vidno utučena zbog smrti bliskog prijatelja!

Luka Radulović, koji je uskoro trebalo da ide na izdržavanje kazne od tri godine zbog dilovanja kokaina, pokopan je juče oko 12 sati na groblju Orlovača! Najpre je služeno opelo za pokoj njegove duše, a zatim je kolona krenula ka Lukinoj večnoj kući. Od njega su se oprostili porodica, devojka Isidora i prijatelji.
- Luka je bio sportista, boem, dobar, nežan i emotivan čovek! Živeo je onako kako je hteo, po svom! Nemojte da se svetite za Lukino ubistvo. Meni i porodici ćete pomoći tako što ćete da mu upalite sveću i molite se za njega u narednih 40 dana - rekao je Lukin rođeni brat David Radulović okupljenim prijateljima.

Luka Radulović sahrana

Alo!/Dejan Briza

Luka Radulović sahrana, Foto: Alo!/Dejan Briza

Posle Lukinog brata, okupljenima se obratio i džudista Srđan Mrvaljević, njegov najbolji drug i kum, koji je bio viceprvak sveta 2011.

- Poznajemo se odmalena, zajedno smo trenirali. Bili smo različiti, a kako se u narodu kaže, suprotnosti se privlače! Živeo je hrabar život. Kakav je bio u džudou, takav je bio i na ulici - žestok momak. Prema devojkama je uvek bio džentlmen, u kafani veliki boem. Živeo je s one strane zakona, voleo je da uživa u životu.

Tamara Đurić na sahrani Luke Radulovića

Alo!/Dejan Briza

Tamara Đurić na sahrani Luke Radulovića, Foto: Alo!/Dejan Briza

Nažalost, stigla ga je najgora kazna! Danas ću ti odgovoriti na pitanje koje si mi hiljadu puta postavio - koga više volim, tebe ili Davida... Tebe volim više - rekao je Lukin kum.

Nakon kumovog govora, okupljeni su počeli da plaču, Lukinoj majci je pozlilo, zbog čega su je polivali vodom, a devojka Isidora je pala na kolena.
- Koliko je bio dobar čovek, govori to što su mu sve životinjice prilazile - rekao je jedan od okupljenih dok su telo spuštali u raku, a majka je neutešno kukala: „Sine, sine!”.

Sahranjen Luka Radulović

Alo!/Dejan Briza

Sahranjen Luka Radulović, Foto: Alo!/Dejan Briza

Podsetimo, ubistvo se dogodilo 18. aprila oko 1.30, u Crnogorskoj ulici, nedaleko od Brankovog mosta. Kako smo ranije saznali, Radulović je na privatnoj žurki radio kao obezbeđenje, kada mu je za sada nepoznati muškarac prišao dok je sedeo za šankom i pucao mu u grudi i stomak. Ubica je nakon toga seo u automobil i pobegao u nepoznatom pravcu. Policija intenzivno radi na utvrđivanju okolnosti pod kojima se dogodio zločin.

Kum se oprostio i na Fejsbuku

Lukin kum je pre nekoliko dana na svom Fejsbuku postavio kolaž od fotografija s pokojnim Radulovićem, a iznad nje je ostavio emotivnu poruku. - Kume moj... Odrasli smo zajedno, podelili najlepše i najuzbudljivije životne momente: pobede, poraze, tugu, sreću, hrabrost, strah, ljubav, patnju.... Živeli smo i dokazivali se na potpuno suprotnim stranama života, nismo se slagali i razumeli u hiljadu stvari, ali ono što sam ja uvek znao je da bi moj Luća dao život za mene, a ti da te se tvoj kum nikada neće odreći... Imao sam sreću da sa tobom podelim život i nesreću da večno tugujem što sam te izgubio... Zauvek tvoj Kumić - napisao je Mrvaljević.

 

Komentari (10)

Ujka Zitko PFK

22.04.2018 16:10

Bio mnogo "dobar" covek, "ljudina" od coveka,ali... nije pazio ko ga kako gleda,ko mu ide iza ledja,da li je dobro parkirao kola...

Srba

22.04.2018 16:39

A zasto se svi ovi Radulovići, Mrvaljevići, Djukanovići i ostali ne vrate odakle su dosli i tamo nastave poslove koje ovde rade?

Bunt

22.04.2018 21:42

@Srba - A gde da se vrate momci su rodj beogradjani! Radulovica i djukanovica ima i u sred sumadije , ko sto ima jovanovica, zivanovica, milosavljevica usred cetinja i podgorice

mika

23.04.2018 18:07

@Srba - radulovica imas i srbijanaca i u bih,hrvatskoj,kosovu,nije tipicno cg prezime kao ova dva koja si naveo,inace luka je rodjen u bg kao i otac i bio je srbin,nije imao veze sa cg

Njegos

23.04.2018 19:14

@Srba - I ti se vrati odakle si dosao

Сараџогла

22.04.2018 17:15

Не прочитах да л' беше неки политичар ма из које странке?

aava

22.04.2018 20:07

a zašto potencirate tu statletu??? Od 1000 ljudi je ona najbitnija???

ajde

23.04.2018 19:17

@aava - nijece vajlda neke ruzne zene ili bakute da potenciraju . Lijepa zena je uvijek bila zanimljiva svima , vise volim da vidim jednu lijepu nego da mi das stotinu ruznih.

Цицка

23.04.2018 09:07

Ако га је убио плаћеник од стране дилера пронаћи дилера па у самицу доживотну е то је већ нешто , то је већ Затвор .

pop zmijalko

23.04.2018 09:16

U gore napisanom clanku pise dobar covek,boem,sportista prijatelj,zestok momak,kako moze da bude dobar covek,a zivi od prodaje droge,4Ogod prodajem,lakne,farmerke trenerke,patike parfeme naocare itd i nikad nisam imao konflikta sa bilo kim zbog toga,nisam zestok momak ali se branim,trebao je da ode u zatvor tamo je najsigurniji,primer Kristijan verovatno bi bio mrtav da nije proveo 25god u zatvoru,Ja ovako gledam na zivot!!!