KAD JE SHVATIO DA MU KRADU NOVAC... Brat Seke Sablić pao na BIZARAN NAČIN! Pre hapšenja živeo život iz snova, radio šta god je zamislio

Siniša Sablić, brat glumice Seke Sablić, uhapšen je 14. decembra na Kubi, gde je osumnjičen za organizovanje prostitucije i podovđenje maloletnica.

Seka Sabilić
Seka Sabilić, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Prema nezvaničnim informacijama, Siniša je ranije živeo u Kanadi, gde je zaradio novac, kao i njihov pasoš. Pre 5-6 godina je otišao na Kubu, pa je jedno vreme živeo na relaciji Srbija-Kuba.

 

On je navodno kupovao stanove ženama svojim prijateljicama a na Kubi iz kojih je brzo bivao isteran. Siniša je navodno podvodio devojke, a bavio se i prodajom cigareta i izdavanjem smeštaja, piše Kurir.

Međutim, prvi problem je nastao kada je shvatio da mu neko krade novac iz sefa i za to je optužio gazde i prijavio ih policiji.

Optuženi za krađu su njega prijavili za podvođenje i pripadnici policije su ga navodno prošle godine upozorili da znaju šta radi i da ako nastavi sa prijavama za krađu, biće uhapšen.

 

Tom prilikom je proteran iz zemlje i dobio zabranu ulaska na Kubu. Međutim, Siniša se i pored toga vratio u decembru, kada su mu stavljene lisice na ruke.

 

Kod njega je navodno pronađen porno materijal na kome se nalaze i maloletnice.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi