Nikola Bojović
Alo!/Rajko Ristić
Džej Ramadanovski

Rajko Ristić/Alo!

Džej Ramadanovski, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Dragoslav Miloradović, kum Luke Bojovića, ubijen je dok je sedeo na klupici ispred kućice za radnike u autoperionici i razgovarao mobilnim telefonom. Njegov ubica i saučesnik koji je vozio motor, obučeni u crno, oko 20.30, nakon tri kruga napravljena Višnjičkom ulicom, vratili su se iz pravca Karaburme ka autoperionici, jer su procenili da im je u tom trenutku postao pristupan. Ubijeni Dragoslav držao je perionicu zajedno sa Nikolom Bojović dok Nikola nije ubijen 2003. godine.

Nikola Bojović jednom prilikom, možda i u šali, ubijeni Nikola Bojović je izjavio da bi voleo da mu na grobu Džej otpeva pesmu „Nedelja“.

Tako je i bilo. Tog sumornog dana na sahrani ovog mladića, njegov otac, Vuk Bojović, zamolio je poznatog pevača da ispuni poslednju želju njegovog sina.

I dok plač odjekuje grobljem, pevač izgovara sledeće reči: „Dragi moj druž, tvoja reč za mene je bil zapovest. Ljudi, ovo je mnogo teško, al ja to moram da uradim, rekao je pevač, jedva izgovarajući ove reči i otpočeo strofu najtužnije pesme. Svaka reč prisutne je pogađala pravo u srce, o čemu svedoče brojni uzdasi, kuknjava i plač.

Ubica koji je 29.04.2013 god, ujutru likvidirao Nikolu bio je maskiran kačketom i kragnom prsluka, pa nijedan snimak sa kamera u Ulici carice Milice nije pomogao u identifikaciji, niti da je imao saučesnika.

- Na snimcima se vidi kako ubica prilazi Nikoli, vadi pištolj iz džepa, nišani i puca. Najpre jedan, pa drugi hitac - ukupno 15, od kojih su Nikolu tri pogodila u glavu, a sedam u telo - kaže izvor iz MUP Srbije.

Ubica je, po rečima očevidaca, zatim otrčao sa mesta zločina. Policija sumnja i da je ubica Nikolu pratio od izlaska iz stana u Ulici Koče kapetana, odakle je krenuo u posetu ocu Vuku. Pucao je naočigled brojnih prolaznika.