Mladen Gigić
printskrin/facebook
Mladen Gigić

printskrin/facebook

Mladen Gigić, Foto: printskrin/facebook

Uleteo u raskrsnicu

- Tragedija se desila pola sata iza ponoći na raskrsnici Bulevara Nemanjića i Ulice Pariske komune. Prema prvi rezultatima istrage, brat fudbalera je prošao na crveno svetlo i zakucao se u BMW, kojim je upravljala Jovana Petković. Udarac je bio strahovit, i to baš u vozačeva vrata, a Jovanu su vadili vatrogasci - objašnjava izvor i nastavlja:

- "Golf" je uleteo u raskrsnicu ogromnom brzinom, očevici kažu da je vozio 120 na sat. Nakon udesa, Gigić je alkotestiran, a čuli smo da mu je navodno izmereno 1,12 promila alkohola u krvi.

Prema rečima izvora, nastradala devojka je nakon udarca zadobila povrede opasne po život i hitno je transportovana u bolnicu.

Petar Gigić

twitter/FKPartizan

Petar Gigić, Foto: twitter/FKPartizan

- Lekari su se danima borili za njen život, bila je priključena na aparate. Nažalost, 29. novembra ona je preminula - kaže sagovornik upoznat sa slučajem i dodaje da je nesrećna devojka sahranjena pre dva dana. - S druge strane, vozač "golfa" prošao je sa lakšim povredama, samo mu je ruka bila povređena - kaže izvor.

Određen pritvor

On dodaje da je devojka kobne noći odvezla drugaricu kući, a da je nastradala kada se vraćala u svoj stan.

- Ona živi u Nišu, jer je tu studirala i završila fakultet - kaže sagovornik. Slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo u Nišu, a portparol tužilaštva Borislav Radonjić kaže da je osumnjičenom određen pritvor nakon saslušanja. - Pritvor mu je odreen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja - rekao je Radonjić.

Pročitajte još:

Komentari (1)

guli

03.12.2020 22:18

da li ce mala bagra odgovarati.mi cisto dumnjamo mrs