Tragedija u Kovilju
Alo!/Masanori Jošida
Tragedija u Kovilju

Alo!/Masanori Jošida

Tragedija u Kovilju, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Kako „Alo!” saznaje, Božana je u noći između četvrtka i petka oko ponoći ušla u spavaću sobu jer joj je bilo sumnjivo što sin i snaja celog dana nisu izašli napolje.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Tokom popodneva je u kuću svratio Dimitrijev brat Laza i hteo je da ih vidi. Majka mu je rekla da su u sobi, a kada je ušao, video je da nagi spavaju u krevetu i samo je zatvorio vrata. Majci je rekao da ih ne dira i otišao je - priča naš izvor upućen u slučaj.

Laza je opet svratio u večernjim satima i pitao za brata, ali majka je rekla da i dalje spava. Međutim, oko ponoći joj je bilo sumnjivo što ni Dimitrije, ni Sanja nisu ustali, pa je ušla u njihovu sobu i shvatila da ni on, ni ona ne dišu.

 - Jako je teško, molim, vas ništa me ne pitajte, razumejte me, ne mogu da pričam - rekla nam je majka u suzama.

Iako komšije za Dimitrijeve roditelje imaju samo reči hvale, tvrde da je on bio problematičan i da je nekada bio heroinski zavisnik, ali da su čuli da je nedavno krenuo na lečenje.

- Dimitrije iza sebe ima i zatvorskog staža, ali to je sve bilo zbog droge. Sanju je, koliko znamo, upoznao u Novom Sadu i počeo da živi sa njom u kući svojih roditelja - kažu meštani i dodaju da su čuli da je počeo lečenje i da je redovno išao na kontrole, ali da sumnjaju da se vratio poroku i da je to uzrok smrti.

 

- Možda je umesto svoje mokraće davao tuđu na testiranje. Priča se da su ga lečili „metadonom“. Možda je opet počeo da se drogira, ko zna - odmahuju glavom meštani.
Komšija Koja kaže da sa Dimitrijevom porodicom nikad nije imao problema.

- Porodica je vredna i poštena, uvek su svima pomagali. Sa Dimitrijem nisam bio blizak, ali uvek mi se javljao - tvrdi komšija Koja.

Dimitrije i Sanja biće sahranjeni u ponedeljak na lokalnom groblju.

Pozajmio knjigu iz crkve

Žitelji Kovilja nisu zaboravili da je Dimitrije pre nekoliko godina, najverovatnije pod dejstvom narkotika, iz crkve izneo vrednu knjigu.

- Otišao je do crkve i uzeo je neku skupocenu staru knjigu i doneo je kući, ali ne da bi je prodao, nego da bi čitao. Nije bio zadovoljan onim što je u njoj pisalo - prisećaju se meštani i dodaju da je njegova majka, kada je za to saznala, posramljena otišla do crkve i izvinjavajući se vratila knjigu.

 

 

Komentari (1)

TANJA

15.10.2018 01:25

Jadni roditelji.U vaspitanju deteta,jeste porodica na prvom mestu.Kako dete raste sve veci uticaj ima socijalni faktor.A to je drustvo sa kojim se druzi.I ,evo kakva tragedija...Sin narkoman.Izgleda da su vremena takva DA I MATORO DETE TREBA RODITELJ DA UHODI.Ne daj Boze.Jadni roditelji.