Policija na uviđaju
promo
Policija na uviđaju

promo

Policija na uviđaju , Foto: promo

Prema još nepotvrđenim informacijama, bili su to mladić i devojka, koji su Vesnu naterali da sedne na mesto suvozača i počeli da divljaju po okolini. Tada su sleteli sa nasipa i udarili u betonsku ogradu kuće ispred broja 16 u Podunavskoj ulici. Vesna je tom prilikom zadobila povrede vrata, grudnog koša i noge, a mladić i devojka su pobegli sa mesta nesreće.

Taksisti: Oštrije kazne jedino rešenje

Vesnine kolege kažu da je ovo samo još jedan slučaj u nizu napada na takstiste iz svih udruženja. Kivno dodaju da bi jedino rešenje bilo da se napadačima na taksiste povećaju kazne i da im se sudi po kratkom postupku, a ne da se procesi razvlače godinama po sudu.

Vesna se oko pet časova ujutru odazvala na poziv dispečera Udruženja „Naš taksi”, čiji je ona član, i uputila se na zadatu adresu u Kamenjaru. Iz izvora bliskih policiji saznajemo da je u svojoj izjavi navela da su je tamo dočekali mladić i devojka. Kako je rekla, mladić ju je prisilio da se premesti na mesto suvozača, a on je seo za volan i počeo ludački da vozi po okolini.

- Sudeći prema šteti koja je načinjena na kolima, Vesna je dobro i prošla. Pitanje je samo da li su i razbojnici povređeni i dokle su u takvom stanju stigli u toku bekstva. Ipak, detalje će pokazati istraga – priča naš izvor.

Šlep-služba vozi  automobil  povređene

promo

Šlep-služba vozi automobil povređene, Foto: promo

U policiji kažu da je izvršen detaljan uviđaj i da je potraga za počiniocima u toku, a do zaključenja broja nismo dobili informaciju da li su oni uhapšeni.

Vesna je član Udruženja „Naš taksi” oko 10 meseci, a njihov menadžer, Zoran Vasić, priča nam da je uspela da stisne „panik-taster” kada su je napali, ali da kolege nisu uspele da stignu na vreme i da spreče nesreću.

- Radi veće bezbednosti uveli smo GPS sistem u naša vozila kako bismo u svakom trenutku znali gde se koji kolega nalazi. Tu je i „panik-taster”, koji signalizira da je neko u nevolji i svi odmah krenu u pomoć kolegi bez obzira na to gde se nalaze – kaže Vasić izražavajući žaljenje što nisu stigli na vreme da spasu koleginicu, ali i nadu da će joj biti dobro i da će se brzo oporaviti.

Taksistkinja u bolnici

Nakon intervencije Hitne pomoći Vesna je prevezena u Urgentni centar, gde su joj utvrđene povrede vrata, grudnog koša i noge. Prebačena je na Odeljenje pulmologije u Institutu u Sremskoj Kamenici i van životne opasnosti je. Ipak, zbog prirode povreda zadržana je u bolnici i pod stalnim je nadzorom lekara.

Komentari (1)

Sneza

08.08.2016 08:15

Obavezno treba smanjiti izlaske ove omladine u NS. Ima sve više stvari da se dešava. Postoji toliko lepih mesta u NS koje današnja deca,omladina ne ceni. Regulisati sve objekte i radno vreme. Čak i prodavnice treba zatvoriti. Ostaviti pumpe sa manjim marketima. Da rade. Sve ostalo je višak.