Mesto zločina policija
EPA-EFE/JUSTIN BENSON-COOPER
Mesto zločina policija

EPA-EFE/JUSTIN BENSON-COOPER

Mesto zločina policija, Foto: EPA-EFE/JUSTIN BENSON-COOPER

* Pokušaj samoubistva kod Niša

* Majka počinioca otkrila da je patio posle razvoda

* Komšije ispričale još jednu priču posle koje je život Bobana krenuo nizbrdo

 

Meštanin sela Gabrovac kod Niša, Boban N.(42) pucao je preksinoć oko 21.45 sati sebi u stomak iz očevog starog revolvera.

Pročitajte još:

Kako se saznaje, razlog iz kog se odlučio da digne ruku na sebe je što je mnogo patio za decom. Nakon pucnjave, Hitna pomoć prevezla ga je u Klinički centar u Nišu gde je smešten u šok sobu.

- Boban je pucao sebi u stomak u predelu pupka. Metak je ušao kroz stomak i izašao na leđa i pritom je povredio neke vitalne organe, zbog čega je Bobanov život u opasnosti. Operacija je prošla dobro i trenutno se nalazi na odeljenju intenzivne nege. Medicina uradila svoje, a da je sada na redu da organizam izdrži - kažu u Urgentnom centru u Nišu.

- Tri sata je trajala operacija mog Bobana. Sada bih sve dala samo da ostane živ. On je mnogo vezan za decu. Jeste da su deca dolazila ovde u Gabrovac, jeste da je sud tako odlučio, uredno je plaćao alimentaciju, ali šta se dogodilo da tako nešto uradi, stvarno ne znam. I policija me ispitivala, ma šta da im kažem, šta ću ja da pričam više - priča majka kroz krupne suze i jecaje, koja pored Bobana ima i udatu ćerku.

Komšije u selu kažu da je Boban zaposlen u EPS-u, da je bio antialkoholičar, ali da je njegov život počeo da se urušava pre tri godine.

- Bio je u šumi s prijateljima da skuplja drva, kada je jedno drvo koje je on uzeo palo na njegovog drugara koji je od udarca izdahnuo. To ga je mnogo pogodilo, a sada je sud odlučio da Boban ide u zatvor. U sve to se umešao i taj razvod i odlazak dece iz porodične kuće koju dugo iza rešetaka ne bi video, a mnogo je vezan za njih. Sve mu se skupilo - kaže jedan od njegovih prvih komšija.

Podsetimo, pre nego što je pucao u sebe, Bobana je dva metka ispalio u vazduh u dvorištu porodične kuće, a potom sebi u stomak dok mu je majka bila u kući.