Policija, Uviđaj
Tanjug/Jaroslav Pap
Policija, Uviđaj

Tanjug/Jaroslav Pap

Policija, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Trojica muškaraca albanske nacionalnosti iz Bujanovca i Velikog Trnovca zadobili su ubodne rane i posekotine oštrim predmetom u tuči sa četvoricom Albanaca sa Kosova u jednom ugostiteljskom objektu na periferiji Bujanovca u utorak oko 3:30 sati, potvrđeno je Bujanovačkim u Službi hitne pomoći.

Pročitajte još:

Oni nisu životno ugroženi i zbrinuti su u Hitnoj pomoći, gde su ih dovezli prijatelji nakon sukoba.

Prema nezvaničnim saznanjima Bujanovačkih, među povređenima je i poznati biznismen iz Bujanovca, koji je zadobio povredu grudnog koša, ali on i ostali povređeni, koji imaju obodne rane i posekotine ruku, odbili su dalje lečenje u vranjskoj bolnici.

Ratka Mladića otrovali da ne bi zaustavio "Oluju"?! Pet dana pre zločinačke akcije uradio nešto što ih je RAZBESNELO!

General Ratko Mladić hteo je da zaustavu "Oluju", ali je u tome sprečen, jer su pokušali da ga ubiju, otkriva njegov sin Darko Mladić, te ističe da je, pored generala, bio ozbiljno ugrožen i Ratkov lični sekretar, koji je naprasno, nekoliko dana pre zločinačke akcije avgusta 1995. godine dobio opasnu mišju groznicu.

Kako se saznaje, do sukoba je došlo kada su gosti sa Kosova navodno počeli da maltretiraju osoblje i vlasnika objekta, kojima su lokalni gosti priskočili u pomoć.

Posle tuče muškarci sa Kosova su pobegli sa lica mesta, a policija je krenula u poteru za njima.

Bonus video

Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista