Žandarmerija, policija, sud, hapšenje
Alo!/Masanori Josida
Žandarmerija, policija, sud, hapšenje

Alo!/Masanori Josida

Žandarmerija, policija, sud, hapšenje, Foto: Alo!/Masanori Josida

* Nekoliko policijskih marica bilo je prekjuče potrebno da odveze čak 45 migranata iz dva stana zgradi u centru Beograda

* Stanovi u kojima su pronađeni navodno pripadaju bivšem ministru, pevačici i njenom sinu

* Svi su negirali optužbe 

 

Oni su pronađeni stanovima koji pripadaju bivšem ministru za Kosovo i Metohiju iz DSS Slobodanu Samardžiću (u vladi Vojislava Koštunice), odnosno pevačici Goci Božinovskoj i njenom sinu Mirku Šijanu.

Policija je nakon dojave pojedinih stanara upala u zgradu.

-Neko od komšija je pozvao policiju- u to sam siguran, jer smo primetili veliki broj migranata u tim stanovima u poslednje vreme. Pravili su i buku, čudno se ponašali i nije ni čudo što je neko pozvao MUP. Komšije i ja viđali smo bivšeg ministra Samardžića ponekad, kao i sina pevačice Goce Božinovski, kog smo prepoznali pošto mu je slika izlazila u novinama. Nije mi samo jasno kako se toliko migranata potrpalo u stanove priča jedan od komšija za Srpski Telegraf.

Hitna zatekla prizor iz horora! Izlomljen ženski leš u lokvi krvi!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 05.09.2019. 10:50 - 05.09.2019. 10:57 Žena je skočila sa 15 sprata solitera u Ulici Ognjena despota na Zvezdari. Sa 45 metara pala je u ambis i nije preživela. Hitna pomoć, Foto: Alo!/D. Rakočević * Žena se bacila sa 15.

Prema informacijama koje kruže među komšijama, moguće je i da su se oba stana ili jedan od njih izdavala, ali u to niko nije bio siguran. U policijskoj akciji uhapšen je i Srbin Boris R., koji je bio jedan od organizatora smeštaja migranata.

 

Goca Božinovska

Dejan Briza/Alo!

Goca Božinovska, Foto: Dejan Briza/Alo!

Bivši ministar Miroslav Samardžić je sve negirao.

- Ja nemam stan u Ulici kraljice Natalije - rekao je Samardžić.

Pevačica Goca Božinovska takođe je rekla da nema nikakva saznanja o događanjima u pomenutoj zgradi.

Božidar Spasić, bivši operativac DB kaže da se zna da pojedinci papreno zarađuju na izdavanju stanova migrantima.

Mirko Šijan

Instagram

Mirko Šijan, Foto: Instagram

- Poslednjih godina uočena je pojava da mnogi od takozvanih iznajmljivača stanova to ne rade za svoje potrebe, već za treća lica, a upravo kako bi se prikrio identitet onih koji tu žive. To mogu biti osobe koje su u transportu kroz našu zemlju, poput migranata, ali i ljudi koji su pod krivičnim gonjenjem navodi Spasić.

Ističe da na ovaj način može da se dobije i trostruko novca u odnosu na realnu cenu rentiranja stana.

- Znam za slučaj da su migrantima uzimali i po 800 evra za najobičniji stan - kaže Spasić i procenjuje da u Beogradu ima oko 1.000 takvih stanova, koji su iznajmljeni migrantima.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Bili smo u "karton sitiju" ispod Pančevačkog mosta

 

 

 

Komentari (2)

Boško spas

05.09.2019 12:44

Kada gledam Božidara spasića koji sve zna,ko je šta radio za vreme njegove vladavine,ko radi sada,pa kada kaže kdo Marića,da smo mi Srbi naučili Albance da diluju drogu,kosa mi se naježi u donjem trapu,a najmanje tamo imam,jer sam prirodna plavuša sa mozgom crnke,onda mi je jasno zašto nas ceo svet mrzi.Da li Božidrar Spasić zna da sam ja sjebala pola govana iz ZR koji i dan danas su na vlasti....Vučiću,mogu da ti budam majka,živim za taj dan da najuriš sve socijaliste,a ostaćeš na vlasti

Čuvar mačaka

05.09.2019 12:47

Da je ovim govnima odzvonilo govori sve i svaka čast Bebojši Stefanoviću i SNS što hapse ova govna koji nemaju od čega da žive,a znate zašto,pa zato što su naučili da kradu,lažu,petljaju.Koga interesuje pevaljke i propali političari.Koštunica je imao sam smrad u svojoj stranci.Shvatila sam kada sam ja bila njegov član u ZR,tamo je bio sam šljam..Vučiću,samo napred,treba da se ratosiljaš i socijalista,sve napolje i narod će glastati za jednu partiju a to je SNS....