Goran Relić Trta
Foto: MUP
Goran Relić Trta

Foto: MUP

Goran Relić Trta, Foto: Foto: MUP

Goran Relić Trta (50) iz Zemuna likvidiran je jutros u Južnafričkoj Republici! 

Za njim je 2009. godine raspisana poternica zbog ubistva Zvonka Pličevića. Podsetimo, Pličević (37) bio je vlasnik menjačnice "Zvonce", a njegovo telo nađeno je nasred ulice u Zemunu. Kako navode mediji tada, smaknut je zbog duga od najmanje milion evra!

UBIJEN GORAN RELIĆ TRTA!

AUTOR: Alo/Novosti/V.M. DATUM I VREME: 19.11.2019. 16:45 - 19.11.2019. 16:58 Goran Relić Trta (50) iz Zemuna, ubijen je jutros u Južnoafričkoj Republici, (JAR)! najnovija vest, alo, vest, Foto: Alo * Ubijen je Goran Relić Trta * Osumnjičen je da je učestvovao u likvidaciji Zvonka Pilčevića * Ubijen je jutros u Južnoj Africi Za njim je Srbija raspisala poternicu zbog sumnje da je učestvocao u ubistvu Zvonka Pilčevića (37) 2009.

Pilčevića su najpre oteli i pokušali da ga zastraše. Navodno su ga prvo vozili kolima, a onda, kada nisu uspeli da uteraju dug, ubili ga i izbacili iz auta u pokretu. Kao počinioci ovog zločina označeni su Goranom Relićem (50) zvani "Trta" iz Zemuna i Nikolom Bulatovićem (45), poznatim kao "Pidža" iz Beograda.

Bulatović je prošle godine izručen Srbiji, a uhapšen je u Kolašinu. Inače, ubistva srpskih kriminalaca u Južnoafričkoj Republici postala su veoma učestala. Ove godine ubijen je i Ivan Đorđević (59), koji je pre dve godine preživeo pokušaj ubistva u Južnoafričkoj Republici, ubijen je u sačekuši u utorak u toj zemlji u stambenom kompleksu Brajanston.

Nešto ranije, takođe ove godine, u zemlji Rta dobre nade ubijen je Beograđanin Jugoslav Smiljkić (52). Pre njih likvidirano je još petoro Srba a nijedno ubistvo nikada nije rasvetljeno.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"