Hitna pomoć
Masanori Jošida
Hitna pomoć

Masanori Jošida

Ilustracija: Masanori Jošida

- Momak od oko 17 godina je sa ubodnim ranama po rukama i nogama prevezen u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj - rekli su za “Blic” iz Hitne pomoći.

PROČITAJTE JOŠ:

Nezvanično, incidentu koji se dogodio u parku između ulica Pariske komune i Otona Župančiča prethodila je svađa, a potom i nasilje zbog devojke. Kako pričaju komšije iz obližnjih zgrada, primetili su grupu momaka, ali nisu znali da se radi o učenicima, jer su im, kako kažu, izgledali starije.

Zaposleni u Turističkoj školi prvi su uočili da se nešto dešava kada su videli povređenog mladića kako krvari i odmah su pozvali nadležne.

- Psiholog je prvi primetio da je dete povređeno u parku i istog trenutka smo pozvali Hitnu pomoć i policiju. Odmah sam proverio, nije u pitanju naš đak, a kako se sve desilo u međusmeni, naših učenika nije bilo u blizini - rekao je za “Blic” direktor Turističke škole Dragutin Miličić.

Prolaznici koji su se na ulici zatekli u trenutku kada je mladić krvario kažu da je Hitna pomoć brzo stigla na lice mesta.

- Sve se odigralo brzo, ja sam se zatekao u prolazu kada su oni već pristigli. Dete je mnogo iskrvarilo, na sve strane je bilo krvi, ali su ga brzo odvezli i ne znamo šta se dalje desilo - ispričao je jedan od prolaznika.