Policija, Uviđaj
Tanjug/Jaroslav Pap
Policija, Uviđaj

Tanjug/Jaroslav Pap

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Devojka (25) iz Zrenjanina preminula je 25. avgusta, nakon što joj je noć pre pozlilo u jednoj zrenjaninskoj kafani. Njena smrt je prava misterija za Zrenjanince, a evo šta radnici lokala kažu o nesrećnom slučaju.

Davor otkrio motiv četvorostrukog ubistva u Jabukovcu! Sve ima veze sa ljubavnicom i 500 evra!

AUTOR: Alo.rs/S. Božinović - S. Iilić DATUM I VREME: 25.08.2019. 21:22 - 25.08.2019. 21:55 Šok u Jabukovcu! Davor Pernić (35) priznao je na informativnom razgovoru u policiji da je u Jabukovcu brutalno ubio četvoro ljudi zbog 500 evra kako bi svojoj ljubavnici platio operaciju! Ubica iz Jabukovca, Foto: Alo!

- Preminula devojka je te večeri bila na devojačkoj večeri u našoj kafani, sve se odigralo u bašti. Bila je vesela, zabavljala se, ali samo je odjednom pala kao sveća, kao pokošena. Konobari su je odmah izneli iz bašte, a naša koleginica je pozvala Hitnu pomoć koja se pojavila tu za nekih sedam minuta. Gošća kojoj je pozlilo nije pila alkohol, samo vodu, čak su drugarice komentarisale da je vodila zdrav život, bila je vegeterijanac - rekli su iz zrenjaninske kafane.

Pročitajte još:

Oni dodaju da prema prvim nezvaničnim informacijama koje su dobili, u krvi devojke nisu pronađeni ni alkohol, ni narkotici. Njeno telo poslato je na obdukciju, koja će potvrditi zbog čega je došlo do tragedije.

- Ona je bila živa u našem lokalu, nije istina da je umrla kod nas. U pola tri, posle ponoći se dogodio taj incident, a ona je preminula oko 11 časova, pre podne - kažu prisutni.

Prema njihovim rečima, kafana je obeležena kao mesto uviđaja, jer tužilac pre obdukcije ne može znati šta je razlog smrti.

Otkriven manijak s interneta koji je devojčici slao gnusne poruke! (ŠOK PREPISKA)

AUTOR: Alo.rs/M.Obadić DATUM I VREME: 25.08.2019. 22:03 Pedofil se krio iza lažnog profila devojčice kada je otkriven u svojim monstruoznim namerama. Pedofilija pedofil, Foto: Alo!/Rajko Ristić Ne sluteći da se iza lažnih dečjih profila krije odrastao muškarac, mnoga deca na društvenim mrežama mogu da postanu plen seksualnih predatora!

- Ne znaju da li je u pitanju srce, mozak ili nešto treće. To će utvrditi obdukcioni nalaz iz Novog Sada - rekli su iz kafane.

Tužilaštvo sklopilo dogovor da ne daje informacije o slučaju

Kada je zrenjaninska policija saopštila da je ceo slučaj prosleđen Višem javnom tužilaštvu ovog grada, informacije više nisu bile dostupne za javnost.

- Zamenik tužioca rekao je da ne daju informacije o ovom slučaju, ta odluka je interni dogovor - rečeno je kratko iz tužilaštva.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!

 

Komentari (1)

felo

26.08.2019 13:21

treba jesti i cvarke i mesano meso.pij soricer koja vega ajde