Salaš u Senti
Alo
Erika iz Sente

MUP

Erika iz Sente, Foto: MUP

Atila ima podeblji kriminalni dosije, a u sukob sa zakonom dolazio je, ne samo zbog krađa. On je pre nekoliko godina pokušao da siluje jednu ženu. Zbog toga je bio osuđen na četvorogodišnju zatvorsku kaznu.

Pročitajte još:

 

- Baš zbog toga je proteklog vikenda u Senti vladalo pravo opsadno stanje. Nakon što je devojčicin otac, Šandor Čordaš, prijavio njen nestanak i ispričao sa kim je otišla sa salaša na periferiji Sente, oko četrdesetak policajaca i inspektora upustilo se u opsežnu potragu koja je imala povoljan ishod. Ginekološki pregled obavljen u Opštoj bolnici u Senti isključio je mogućnost da je Atila nasrnuo na devojčicu - potvrdio je Kuriru izvor blizak istrazi.

Salaš u Senti

Alo

Salaš u Senti, Foto: Alo

U senćanskom Centru za socijalni rad odlučeno je da se, ubuduće, devojčica i njena dva brata sa biološkim roditeljima viđaju u strogo kontrolisanim uslovima.

Deca su, inače, i pre nemilog događaja bila smeštena u hraniteljskim porodicama, a tog vikenda im je bilo omogućemo da se vide sa ocem.

 

Devojčica ima poremećaj ponašanja, a i ranije je izlazila na ulicu. Otac i majka nemaju roditeljski kapacitet, ali su vezani za sinove i ćerku. Namera nadležnih nije bila da Šandora i njegovu suprugu liše roditeljskog prava. Najvažnije od svega je da je devojčica dobro i da joj se nije desilo ništa.

Komentari (2)

nie

23.10.2018 19:38

To nisu normalni ljudi.

vlajko

24.10.2018 08:04

Ide zima,beskucnik obezbedio sebi grejanje.Jos ako ode u najnoviji zatvor imace i djakuzi.Bas ga briga.A mi cemo ga hraniti.E drzavo.