Klanje
Printscreen/Youtube

 

Klanje

Printscreen/Youtube

Klanje , Foto: Printscreen/Youtube

*Incident zaprepastio prisutne u letovalištu, kao i domaću javnost

*Mada je izgledalo mnogo strašnije, povrede napadnutog muškarca su lakše

*Branio svog "brata" šokantnom terapijom

 

Beograđanin B. M. (50), koji je prošle nedelje digao špansku policiju na noge jer je u letovalištu Kosta del Sol na balkonu jedne zgrade sekao po vratu prijatelja S. T. (50), zadržan je u pritvoru radi neuropsihijatrijskog i toksikološkog veštačenja. Sumnja se, naime, da je on tom prilikom bio pod dejstvom tzv. teških droga!

Prethodno je saslušan S. T, takođe iz Beograda, koji je, na svu sreću, zadobio manje posekotine.

Pročitajte još:

Na opšte iznenađenje istražitelja, on je sve vreme branio B. M, nazivajući ga "bratom" i tvrdeći da je ovaj tog dana "izgubio kompas", jer je prethodno popio neke lekove za herpes i podmlađivanje!

- Moj brat B. M. se posle leka za herpes pretvorio u pravog đavola! Moguće je da mu je neko na plaži uvalio neku drogu. Prvo je pričao nepovezano, a potom je zapretio da će skočiti s terase, da proba da leti! Pitao me je da li vidim ribice oko nas, a onda mi je rekao da sam ajkula, zgrabio nož i udario me u glavu - ispričao je u policiji S. T.

Klanje

Printscreen/Youtube

Klanje , Foto: Printscreen/Youtube

On je čak rekao da krivi sebe što na vreme nije primetio da je njegovom prijatelju pozlilo i da je ubeđen da mu on nikad ne bi naudio, zbog čega je angažovao jednog od najboljih advokata u Španiji da ga brani:

- On je meni pomogao kad mi se majka razbolela, dok sam ja njegovom detetu organizovao proslavu punoletstva. Svakodnevno se čujemo, jer ja živim u Španiji, a on u Srbiji. U ponedeljak je doputovao kod mene u goste i sve je bilo u redu do srede.

O motivima ovog incidenta, koji je zaprepastio posetioce Kosta del Sola, danima se naširoko nagađalo. Španski mediji su preneli i da su dvojica muškarca i supruga pomahnitalog B. M, koja je takođe bila u stanu u trenutku "klanja", bili u nekakvom ljubavnom trouglu.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!

 

Komentari (1)

Sasa.pariz

07.08.2019 10:28

Fin neki narod