Hapšenje
Shutterstock
Hapšenje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Preporučujemo:

B.J. je „klijente“ nalazila među svojim poznanicima, i dovodila ih u kuću. Osim u selu kod Aleksinca, seksualne susrete je dogovarala i u jednoj kući u Nišu. Usluge je naplaćivala zavisno do procene, od hiljadu do tri hiljade dinara. Takođe, od ćerkinih mušterija je tražila da im kupuju hranu ili drva - navode naši sagovornici upoznti sa ovim slučajem.

Međutim, devojčici je dosadilo zlostavljanje pa je telefonom obavestila policiju pa su njena majka i muškarci koji su je iskorišćavali, uhapšeni.

Oni su saslušani pred Višim javnim tužilaštvom, a sudija za prethodni postupak Višeg suda u Nišu je i majci i četvorici muškaraca odredio pritvor do 30 dana.

Pročitajte još:

Komentari (2)

Ris

23.08.2020 11:18

Takav monstrum ne može biti majka.

nikola

23.08.2020 14:52

Moja komsinica je kao dete sa sestrom usla u prostituciju i ceo grad je to znao i niko nije bio odgovoran za njih. Sada je ona odrasla zena koja ima 7+ dece i svaku trudnocu se nada da ce biti devojcica, da pojaca "radnu snagu", a decaci su ne maloletni delikventi, nego deca delikventi. Sa 7-8 godina su poceli da obijaju kola i kradu stvari iz njih i sve se svodi na to da ih policija pronadje, "obavi razgovor" i to je sve. Kao da ne postoji nijedna socijalna sluzba u gradu.