Policija, Sjenica
Alo.rs
Policija, Sjenica

Alo.rs

Policija, Sjenica, Foto: Alo.rs

Ranjeni brat ubijene Bisere Š. (44) odmah nakon masakra prebačen je u novopazarsku bolnicu, gde su se lekari jedno vreme borili za njegov život, dok se on sada nalazi u bolnici, ali van životne opasnosti. On je sa više hitaca pogođen u grudi i desnu ruku.

Slavio rođenje deteta

Inače, kobnog prepodneva, Bekim je sa svojom porodicom, prijateljima i komšijama proslavljao rođenje deteta budući da mu se supruga porodila pre nekoliko dana. Kako su ispričali poznanici ove porodice, celokupna porodica bila je za primer i svi su izrazili duboko žaljenje zbog ovog jezivog zločina.

- Bekim je radio jedno vreme u Nemačkoj, izgradio je kuću u kojoj je živeo sa porodicom. Mnogo je dobar čovek i on, ali i njegova supruga. Dobili su dete pre pet dana, strašno je ovo što se sada desilo. Ne znam šta se bilo njegovom zetu da tako nešto uradi - ispričao je za "Blic" jedan od poznanika ove porodice.

Policija, Sjenica

Alo.rs

Policija, Sjenica, Foto: Alo.rs

Rođaka porodice Š., navela je da je bila u kontaktu i sa ubijenima, ali i sa ranjenim Bekimom, ali da niko od njih nije sumnjao da će im Enedin uraditi tako nešto.

- Sve je bilo normalno, samo odjednom smo čuli šta se desilo. Znamo da je Enedin živeo u Nemačkoj i tamo radio, dok je Bisera bila ovde sa decom kod roditelja. Zbog čega je on sve njih ubio, ne znam da kažem... - navela je njihova rođaka.

Podsetimo, tokom današnjeg prepodneva dogodio se nezapamćeni zločin u kojem je Enedin T. (44) osumnjičen je da je danas ubio Fehima Š. (64), Šefku Š. (60) i Biseru Š. (44). Pored Bekima, ranjeni su još rođaci Zineta A., koja je pogođena u nogu i Nevzat A..