Zvjezdana Bencun
facebook.com
Zvjezdana Bencun

facebook.com

Zvjezdana Bencun, Foto: facebook.com

"Da, ubio sam je i ne kajem se zbog toga nimalo. Mnogo je razloga zbog kojih sam to uradio - nikada nije bila kući, nije vodila računa o deci, sve sam ja radio... Da njen otac nije zabadao nos gde ne treba, do ovoga nikada ne bi došlo. Morao sam da mu se osvetim. Kada bude gledao vesti, znaće zbog čega."

 

Na pitanje novinarke zbog čega, odgovorio je da postoji mnogo toga iz njihovog privatnog života što ga je navelo na gnusan zločin.

"Lagala je o mnogim stvarima. Lagala je o varanju, nikada nije vodila računa o deci, stalno je bila van kuće, stalno je radila, radila, radila... Ja sam se bavio i kućnim poslovima, prao sam sudove, kuvao...", pričao je Slobodan ravnodušno bez trunke kajanja. 

Tek kada ga je novinarka pitala da li je zabrinut za svog sina koji je bio svedok zločina i zatekao ga kako leži pored njegove okrvavljene majke, Slobodanu su krenule suze.

Slobodan Miljuš

Facebook

Slobodan Miljuš, Foto: Facebook

"Zabrinut sam za njega veoma. Voleo bih da nije video ništa od toga, ali je video. Ništa se od ovoga ne bi dogodilo da njen otac nije gurao nos u stvari koje ga se ne tiču. Sada deca rastu i bez oca", rekao je Slobodan. Na pitanje da li je ženu ubio zbog osvete Zvjezdaninoj porodici, on je rekao da se nije svetio "Njenoj porodici, već njenom ocu", ne želeći da govori o detaljima sukoba sa tastom dodajući da će on znati zbog čega kada bude video vesti. Posle onoga što je Slobodan govorio o njenom ocu, Zvjezdanina sestra je izjavila da je Slobodan monstrum i da je sve što je rekao laže. Takođe je rekla da je njihov otac divan čovek i da je pomagao Zvjezdani i Slobodanu. 

Njena majka rekla je da je Zvjezdana radila dva posla da prehrani njihovo dvoje dece, dok je on bio vozač kamiona i često na putu. "Mnoge stvari je radio u Americi, kurvao se, moja kćerka je decu odgajala sama. Htela je razvod braka, a on je tada postao još gori, nije mogao da prihvati da će ga ostaviti. Kad je došla s posla, uzeo je bejzbol palicu i smrskao joj glavu", i ispričala je očajna majka.

MISTERIJA U KNEZA MILOŠA POSTALA JOŠ BIZARNIJA! Zorica je nestala pre 3 godine, na spomeniku joj piše 2046. kao godina smrti, a sada je pronađena MUMIFICIRANA! Od reči grobara SLEDIĆE VAM SE KRV U VENAMA!

Povodom stravične tragedija oglasio se i Zvjezdanin prijatelj i kolega Džeremaja Hamilton, koji je rekao da se za Zvjezdanom intenzivno družio i radio kao agent za prodaju automobila protekle dve godine.

"Ona je želela da bude što dalje od njega. Ponekad je dovodila i decu na posao. Da nije bilo nje, ja nikada ne bih postao agent kakav sam danas. Znam da su pokrenuli postupak za razvod", rekao je on. Da podsetimo Slobodan Miljuš (37) je krvnički je pretukao svoju suprugu Zvjezdanu Bencun i bejzbol palicom joj smrskao glavu. Stariji sin je zatekao jezivu scenu u kući i oca kako leži pored krvave Zvjezdane.