OTAC NASMRT PRETUKAO BEBU Preminula posle više od 40 dana borbe u Vršcu!

Zbog nasilja u porodici otac u Vršcu prijavljen još 26. juna, beba je na Institutu za majku i dete preminula 7. avgusta

Čačak, policija
Čačak, policija, Foto: Rina

Beba iz Vršca stara svega dva i po meseca, preminula je u petak na Institutu za majku i dete nakon što ju je otac T. M. tukao.

Majka je sa muškom bebom došla na Institut 25. juna, kada je slučaj nasilja u porodici i prijavljen nadležnim institucijama.

To potvrđuju i iz Osnovnog javnog tužilaštva u Vršcu.

- Slučaj nasilja u porodici je policiji u Vršcu prijavljen 25. juna. Ocu je istog dana određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati, dok mu je dan posle toga, 26. juna, određen pritvor - kažu iz Osnovnog javnog tužilaštva u Vršcu i naglašavajući da se T. M. i dalje nalazi u pritvoru.

Ova hrabra, tek rođena beba, dugo se, čak mesec i po dana, borila sa nanetim povredama, sve do 7. avgusta, kada je, nažalost, preminula.

Vršačko osnovno tužilaštvo je odmah posle smrti deteta izdalo naredbu za obdukciju radi utvrđivanja uzroka smrti dečaka.

Posle ovog tragičnog događaja, slučaj je pripao Višem javnom tužilaštvu u Pančevu.

Tužilac Višeg javnog tužilaštva Nebojša Živković, kaže za portal Telegraf.rs da bebi funkcije mozga nisu bile ispravne, te da će obdukcija pokazati koji je tačan uzrok smrti.

- Lekari su održavali bebu u životu, ali je ona nažalost preminula. Ocu je određen pritvor, a naložena je obdukcija. Sada čekamo obdukcione rezultate, posle čega će pritvoreni biti saslušan - navodi Živković.

Povezane vesti

 • Korisnik: miko
  11/08/2020 - 15:31
  placam da mi daju da mu sudim i izvrsim presudu
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi