POGINUO SRPSKI SPAJDERMEN Banat PLAČE za Nikolom (26), meštani U ŠOKU od tragedije

Meštani Banatskog Karađereva u šoku za „Alo!“ pričaju da niko ne može da veruje da se ova tragedija zaista desila.

Nikola Kovačević
Nikola Kovačević, Foto: Facebook/Nikola Kovačević

Nikola Kovačević (26) iz Banatskog Karađorđeva, višestruki prvak u penjanju uz stožinu i prvak sveta u bodibildingu, poginuo je sinoć u saobraćajnoj nesreći u Srpskoj Crnji. Prijatelji, rodbina i kolege su u šoku zbog tragedije ovog, kako za „Alo!“ kažu, po mnogo čemu uzornog mladića.

ĆERKA DALA ZORANU ALIBI Jana otkrila NAJNOVIJI DETALJ o majci tokom saslušanja!

ŽO LJUBIMAC "GROBARA" DAO OBEĆANJE VUČIĆU Od njegovih reči biće PUNO SRCE svakom Srbinu

APOKALIPTIČNE SCENE U SRBIJI Nevreme paralisalo gradove, ulice POPLAVLJENE, ovde je najkritičnije (FOTO)

„Srpski spajdermen“, kako su mediji voleli da pišu o uspesima Nikole Kovačevića na gotovo svim važnijim takmičenjima u zemlji i inostranstvu, poginuo je sinoć na svom motoru, kada se iz Banatskog Karađoređeva zaputio u Srpsku Crnju. Meštani Banatskog Karađereva u šoku za „Alo!“ pričaju da niko ne može da veruje da se ova tragedija zaista desila.

MEŠTANI U VRANJU UZNEMIRENI Gradska reka POTPUNO CRVENA - ne zna se da li je u pitanju KRV ili nešto gore

PORODICA I PRIJATELJI NEMI OD TUGE I BOLA Nikola je bio SRPSKI SPAJDERMEN, zbog JEDNE STVARI će ga večno pamtiti

-Sinoć je otišao u Srpsku Crnju motorom, bez velikog iskustva u vožnji. Nezvanično se priča i da je konzumirao alkohol. Šta se tačno desilo, još se tačno ne zna, ali je poznato da je podleteo pod automobil i na licu mesta ostao mrtav- kaže jedan meštanin.

NOVI OKRŠAJ RUSIJE I SAD Evo šta će se desiti na Balkanu ZA TRI DANA

Nikolu Kovačevića svi znaju kao uzornog mladića koji je često stanovnicima ovog banatskog mesta osvetlao obraz svojim pobedama na takmičenjima u krajiškom višeboju, zbog čega su mu nadenuli nadimak „Krajiški spajdermen“.

Nagrade koje je osvajao Nikola Kovačević
Nagrade koje je osvajao Nikola Kovačević, Foto: Facebook/Nikola Kovačević

-Znamo ga kao pozitivnog, vedrog, nasmejanog mladića. Bio je izuzetno kulturan, uspešan u sportu, jednom rečju jako dobar mladić-priča za „Alo!“ jedna meštanka. 

Nikola je je bio zaposlen u američkoj fabrici „Van drunen farms“ u Banatskom Karađorđevu, koja se bavi konzerviranjem. Šok i neverica zbog pogibije jednog od omiljenih kolega, rezultirala je da se iz poštovanja i saučešća porodici Kovačević danas proglasi neradan dan. –Danas u firmi gotovo da niko ne radi, svi smo u šoku zbog Nikoline pogibije, velika je to tragedija i za firmu i naše mesto-rekla je jedna radnica.- Svi su ga voleli, bio je vredan i mladić za primer u svakom pogledu-ovako o tragično nastradalom mladiću pričaju njegove kolege s posla.

A da je Nikola Kovačević zaista bio mladić za primer, govore brojna priznanja kojima je bio ovenčan tokom kratkog, ali uspešnog života.

NOVI OKRŠAJ RUSIJE I SAD Evo šta će se desiti na Balkanu ZA TRI DANA

Ovaj sportista osvajao je brojne medalje u bodibildingu i penjanju uz stožinu, krajiškoj disciplini u kojoj j bio neprikosnoven. Ostalo je zabeleženo da je u takmičenju u Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu kraj Kikinde, pre dve godine, ovaj mišićavi i izdržljivi mladić, uspeo za svega tri sekunde da se popne na stub od 6,5 metara. Na svom Fejsbuk profilu nekoliko dana pred samo takmičenje je napisao: „Svi mi nosimo zastave, ali su najteže borbe u sutonu kad se osećaju sakriveni zakoni života kao olovo i kada je teža teška kao grob“.

U neizmernom bolu i tuzi, ovaj hrabri i uzorni mladić, ostavio je svoje roditelje, majku Radu, oca Iliju, mlađu sestru Jelenu, starijeg brata Mileta, brojnu rodbinu i prijatelje. Više nema „sprkog spajdermena“, ali će njegovi neponovlji podvizi ostati zauvek da žive u sećanjima.

Sahrana Nikole Kovačevića je sutra na groblju u Banatskom Karađorđevu u 15 časova.

 

 • Korisnik: Blekee
  24/06/2018 - 10:31
  Džoki naš zauvek ces biti u nasim secanjima i nikada te nećemo zaboraviti, počivaj u miru laka ti zemlja, ti si nas andjeo!
 • Korisnik: Or
  23/06/2018 - 14:10
  Nikolice počivaj u miru.Nikad te neću zaboraviti...Najbolji odlaze...
 • Korisnik: Сараџогла
  23/06/2018 - 10:12
  Један од мојих синова кренуо да купи мотор.Мајка му је запретила да то не чини!Зар поред лепог спортског аута сада да бринем када кренеш и са мотором.Одустао је и купио други породични опел.Породични значи да има четвора врата и плус гепек врата.
 • Korisnik: Biker
  23/06/2018 - 01:08
  Neiskusan, noću vozi kroz naselje brzinom preko 120 km/h kako čujem. Možda je bio i pijan. Mozga bez. Mnogi tako rade. Do jednom. Makar nikog nije ubio nego samo sebe.
 • Korisnik: Stefan
  23/06/2018 - 00:59
  Inace ne ostavljam komentare ali sad sam morao secam se pre 5..6 godina sam video na yt prilog o tebi i u kakvoj si improvizovanoj teretani i u kakvim uslovima trenirao uz sve to si postao svetski sampion.. Ja sam se tada motivisao i poceo ozbiljno da treniram.. evo treniram i dan danas.. vidi se na smiku da si bio skroman i dobar decko.. kad sam video vesti povezao sam da si to ti tek kad su spomenuli licki viseboj i penjanje na ono drvo.. velika steta i velika tuga.. pocivaj u miru!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs