Policija
Alo!/Z. Gligorijević
Policija

Alo!/Z. Gligorijević

Policija, Foto: Alo!/Z. Gligorijević

D.Đ. (84) iz Bačke Palanke ranjena je u subotu dok je sedela na terasi.

Ona je oko 20:30 časova sedela i odmarala na balkonu stana u Ulici Save Kovačevića kada je iznenada osetila snažan bol u nozi.

Predsednik Češke se obratio novinarima, Vučić šokiran šta čuje!

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 11.09.2019. 12:20 - 11.09.2019. 12:45 Nakon dočeka sledi potpisivanje bilateralnih sporazuma. Miloš Zeman Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Zoran Žestić * Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočekao je češkog predsednika ispred Palate Srbija * Predsednik Češke Miloš Zeman juče je doputovao u posetu Beogradu * Zeman će sa predsednikom i srpskim zvaničnicima razgovarati o privrednoj saradnji ali i o pitanju Kosova 12.10 - Obraćanje predsednika - Razgovarali smo o svim teškoćama sa kojima se Srbija suočava.

Kada je videla krv, prvo je pomislila da joj je pukao krvni sud.

Policija

Alo!/ Dejan Briza

Policija, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Međutim, nakon dolaska hitne pomoći utvrđeno je da je Bačkopalančanku pogodio zalutali metak. Metak je kasnije izvađen, a D.Đ. se nalazi u dobrom zdravstvenom stanju.

Pročitajte još:

S obzirom da se događaj dogodio u subotu, pretpostavlja se da je zalutali metak ispaljen na nekoj od nekoliko svadbi koje su tog dana bile organizovane u Bačkoj Palanci.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina