PRETI JOJ 15 GODINA ROBIJE Baka Coka (71) danas pred sudom!

U Višem sudu u Beogradu za danas je zakazano pripremno ročište u procesu protiv Stojanke Stojanović (71) sa Zvezdare, koja se tereti za ubistvo investitora Zorana Trifunovića (59) u septembru 2018. godine.

baka coka, ubistvo, Zvezdara
baka coka, ubistvo, Zvezdara, Foto: Printscreen Youtube

Pripremno ročište će biti zatvoreno za javnost i na njemu će se Stojanovićeva kratko izjasniti o krivici, a potom će sud zakazati suđenje, koje će biti javno i na kojem će detaljno moći da iznese svoju odbranu.

Stojanovićeva se nalazi u kućnom pritvoru, pošto je više meseci bila u pritvoru.

Nakon više veštačenja o njenoj procesnoj sposobnosti, procenjeno je da je sposobna da joj se sudi.

Ona se optužnicom tereti zbog krivičnog dela ubistvo za koje je zaprećena kazna od pet do 15 godina zatvora.

Trifunović je ubijen u Bulevaru kralja Aleksandra, na teritoriji opštine Zvezdara 2. septembra 2018, a ubistvo su zabeležile sigurnosne kamere. Njega je, kako se vidi na snimku, nasred ulice ubila žena sa dva hica iz pištolja. Ona je nakon toga produžila peške do svoje kuće. Kada je policija utvrdila šta se dogodilo, pokucala je na njena vrata, a baka Coka je spavala! Ona je kasnije poricala da ima ikakve veze sa ubistvom, a kako je utvrđeno oružje je uzela od svog sina, advokata.

Protiv Trifunovića je vođeno više postupaka zbog falsifikovanja isprava, gradnje bez građevinske dozvole, prinuda, iznuda, ali da on ipak nije nikada osuđen.

Povezane vesti

 • Korisnik: DANA
  02/12/2020 - 18:46
  BAKA CAKU TREBA NAGRADITI ŠTO JE UBILA PREVARANTA, NOJI JE IZLAGAO KO ZNA KOLIKO LJUDI I OBEŠTETIO, ZA NJU KAZNA OD 5-15.GOD.A MOMAK KOJI JE IZAZVAO SAOB. NESREĆU NA IBARSKOJ, POBIO 4.MADA ŽIVOTA I TOLIKO POVREĐENIH 4.GOD.DRŽAVO GDE SI??? NARODE PROBUDITE SE VEĆ JEDNOM!!!
 • Korisnik: Milenko
  02/12/2020 - 12:07
  "Protiv Trifunovića je vođeno više postupaka zbog falsifikovanja isprava, gradnje bez građevinske dozvole, prinuda, iznuda, ali da on ipak nije nikada osuđen." Upravo zbog ovoga je zavrsio kako je zavrsio, sve dok drzava ne radi svoj posao, svremena na vreme ce ga uraditi neko od obicnih gradjana. Pa nek vlast posle prica "baka terorista" i slicne gluposti...vlast treba da bude srecna ako zbog bake ne izbiju protesti na ulici ;)
  • djura @Milenko
   05/12/2020 - 17:15
   pa treba pokazati koji sudija ga nije osudio, zbog cega?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi