Badžin sin stigao u Tužilaštvo, EVO ŠTA MU JE ŽENA PORUČILA! (FOTO)

Vojislav Stojičić (38), sin pokojnog policijskog generala Radovana Stojičića Badže, stigao je danas nešto posle 12 sati u Treće osnovno javno tužilaštvo.

Badžin sin stigao u Tužilaštvo
Badžin sin stigao u Tužilaštvo, Foto: Alo/E.S.

Stojičić će danas biti saslušan u Tužilaštvu povodom sumnji da je opljačkao kuću direktora Grand produkcije Sašu Popovića.

Vojislav Stojičić, Badžin sin
Vojislav Stojičić, Badžin sin, Foto: Alo!

Ispred Tužuilaštva čekala ga je supruga koja mu je poručila da ne brine jer je, kako kaže, angažovala dobrog advokata.

Badžin sin stigao u Tužilaštvo
Badžin sin stigao u Tužilaštvo, Foto: Alo/E.S.

Podsetimo, Vojislav Stojičić se sumnjiči da je početkom marta ove godine iz kuće direktora Granda ukrao metalni sef u kome su se nalazila veća količina zlatnog nakita i skupoceni satovi, u vrednosti od oko 100.000 evra. Njegovo ime ipak je manje poznatije od imena njegovog oca, čiji ubica nikada nije pronađen.

ŽABAC ODLUČIO DA PROGOVORI Arkan je u poslastičarnici na Dedinju jeo slatkiš zbog kog je imao 120kg, a kada su mu ispale gaće, niko se nije smejao - sem njih!

Pre 21 godinu, u noći između 9. i 10. aprila 1997, u restoranu "Mama mija" ubijen je tadašnji vršilac dužnosti ministra srpske policije Radovan Stojičić Badža.

POZADINA UBISTVA POZNATOG BEOGRADSKOG ADVOKATA Miši Ognjanoviću je 15 dana pre ubistva potpisana smrtna presuda i to zbog ovih poruka!

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Najnovije - Alo.rs