Rotacija, policija, Saobraćajna policija
Alo!/Nenad Vujanović
Rotacija, policija, Saobraćajna policija

Alo!/Nenad Vujanović

Rotacija, policija, Saobraćajna policija, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

PROČITAJTE JOŠ: 

 

Kako se saznaje, nesrećna žena se bacila s višespratnice oko 11.30 u leskovačkom naselju Dubočica.

- Ona je skočila s letnje terase koja se nalazi tik ispod potkrovlja solitera, meštanima poznatog pod imenom S-9. Njeno telo na pločniku primetili su slučajni prolaznici, koji su, preplašeni, odmah pozvali Hitnu pomoć. Lekari su brzo došli, ali mogli su samo da konstatuju smrt. Motiv samoubistva za sada nije poznat, ali se pretpostavlja da je žena bila depresivna zbog zdravstvenih problema, ali i zbog gubitka bližnjih. Za sobom je ostavila supruga i troje dece - navodi izvor iz istrage.

Susedi preminule Leskovčanke, koja je bila nastavnica u jednoj lokalnoj školi, kažu da je ona imala težak život, kao i da se suočavala s brojnim neprijatnim situacijama.

 

- Pre oko nedelju dana umro joj je svekar, i to je njena porodica teško podnela. Inače, ona je imala i infarkt, pa se zbog toga operisala u leskovačkoj bolnici. Da priča bude još tužnija, na dan operacija preminula joj je i majka, za koju je bila neizmerno vezana. Ona je bila prelepo dete, svi su je čuvali. Celo naselje sad plače za njom, ali niko ne može više da joj pomogne - pričaju susedi preminule žene.

Komentari (1)

x

03.11.2018 06:55

A verovatno i na poslu je bila ponižavana.