Azra Mišić
Privatna arhiva
Azra Mišić

Privatna arhiva

Azra Mišić, Foto: Privatna arhiva

Verica Mišić (65), baka mališana koji je u žaru borbe oborio policajčevog sina, tvrdi za „Alo!” da joj je komšinica Azra Terzić pesnicama polomila nos nasred ulice i da je živu glavu spasla zahvaljujući svom zetu koji je istrčao iz stana i jedva odvojio razgoropađenu ženu od nje! Incident se dogodio u subotu, 7. novembra, oko 15 sati, u Ulici Slavka Manojlovića 26 u Mladenovcu.

Mladenovac

privatna arhiva

Azra Terzić je rukama i nogama pokidala mrežicu za komarce i odgurnula prozor kaže Verica Mišić, Foto: privatna arhiva

 
- Vraćala sam se s groblja na Zadušnice kada sam videla da Azra šutira i udara pesnicama na prozor našeg stana u suterenu zgrade! Mom zetu Hrvatu je psovala majku i besno vikala „da će ga vratiti u Hrvatsku, odakle je došao!”. Moja ćerka je Srpkinja i došla je s mužem iz   Hrvatske u Mladenovac. Azra je udata za policajca Nenada Terzića, koji radi u Mladenovcu. Bahata je i nasilna, a dešavalo se i ranije da nam zbog dečjih razmirica dolazi na vrata. Dok sam se približavala zgradi, ona je nastavila da urla, a onda je rukama i nogama provalila mrežicu za komarce i odgurnula prozor, koji je bio samo pritvoren, vičući mom zetu i ćerki da izađu! Doviknula sam joj: „Ne lupaj, spava nam beba“, jer najmlađe unuče ima 17 meseci, ali se ona ustremila na mene - kaže Verica Mišić i navodi da je kasnije saznala da je policajčev sin posle duela sa njenim unukom na fudbalu pao i udario glavom o kamenčić.

Mladenovac

privatna arhiva

Veričin zet Ivan Šuperina tvrdi da je dežurnom policajcu rekao: „Prijatelju, žena nam je provalila u stan i pocepala mrežicu”, a on mu je uzvratio da kupi novu i zameni, Foto: privatna arhiva


- Bila sam oblivena krvlju kada je moj zet istrčao! Azra bi me ubila da se on nije umešao! Uspeo je da je odvoji od mene, a onda je zvao policiju. Došla su dva policajca, koja su mi rekla da im posle pregleda donesem izveštaj lekara, navodeći da će i protiv mene pisati krivičnu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira! Zamislite, sva sam izubijana i krvava, a po njima ispada kao da sam se i ja tukla! - kaže naša sagovornica i dodaje da je u 16 sati sa zetom otišla na preglede i do ponoći se zadržala na rendgenu, gde su joj potvrdili da joj je nos polomljen!
Veričin zet Ivan Šuperina kaže da je patrola samo zabeležila šta se dogodilo i otišla.
- Kada sam se vratio iz Hitne pomoći, pozvao sam advokata, koji je rekao da je u pitanju upad u stan i da policija treba sve da slika. Pozvao sam ponovo policiju i dežurnom rekao: „Prijatelju, žena nam je provalila u stan i pocepala mrežicu. Moj advokat kaže da to treba da slikate”, na šta mi je on uzvratio: „Pozdravi advokata! Idi kupi mrežicu i sam je zameni!” - ogorčeno kaže Ivan i navodi da se on i žena nikada nisu mešali u dečje razmirice.

Mladenovac

privatna arhiva

Veričine unuke biju i psuju u školi jer im je otac Hrvat kaže Ivan Šuperina, Foto: privatna arhiva

- Žena i ja imamo petoro dece, a Azra troje. Naš sin ide zajedno sa njenim u prvi razred. Događalo se da posle fudbala sa njenim sinom dođe sa odranim kolenima, ali joj nikada reč nismo rekli, jer je to dečja igra. Njena ćerka je treći razred i maltretira svu decu. Našu ćerku je namerno udarila drvetom po nogama zbog čega se često vraćala sa podlivima i modricama, ali nismo išli da se tučemo sa njom - kaže Ivan Šuperina i poručuje da će se žaliti na neprofesionalno postupanje policajaca u Mladenovcu, jer štite koleginu bahatu ženu.

Policija proverava ko štiti nasilnicu!

Pozvali smo juče Azru Terzić da proverimo da li su Veričine tvrdnje tačne, ali se ona nije javljala na telefon. Posle toga smo joj poslali pitanja na viber, ali nam nije odgovorila, iako je očigledno da je videla poruku. U policiji su nam rekli da će proveriti šta se dogodilo i utvrditi da li su policajci u stanici Mladenovac zaista zaštitili nasilnicu, samo zato što je supruga njihovog kolege, kao i da li su se pritom ogrešili o profesiju.

Pročitajte još:

Komentari (7)

maca

09.11.2020 14:28

Naravno da je nasilnica, na čega to liči, a policija strašno, Srbija je to.

Goga

09.11.2020 15:24

Samo na tv onda je bar izbrukajte.

Darko

09.11.2020 15:51

Setite se kako su prosli nasi vaterpolisti u Splitu...

Max

09.11.2020 18:08

A zbog te Verice i njenog zeta svaki cas dolazi policija u tu ulicu.Dok se oni nisu doselili,nikada problema izmedju komsija nije bilo.Njihova deca rastu u huligane,kakav im je i otac,a o mami ne treba ni pisati...

Grdana

09.11.2020 18:23

Doticna da se leci kad je mogla ovako nesto da uradi jadnoj zeni.Nije prvi put da deca,zene uza i sira familija budu zasticeni kao beli medvedi kada neko njihov radi u policiji.Tome se mora stati na put.Vise ludih nego zarazenih.Tako ispada.Samo NE inteligente osobe se ovako obracunavaju kao ova stoka Azra.Gospodji brz oporavak!

Max

09.11.2020 22:08

@Grdana - Azra je kreten,to je cinjenica,ali verujte mi da je cela porodica,na celu sa “gospodjom” Vericom problematicna.To je zena koja se sa celim komsilukom zavadila,a ponavljam,u toj ulici nikada nije bilo problema,a uvek je bilo puno dece i uvek su svi bili normalni jedni prema drugima.

mladenovcanka

09.11.2020 22:58

Unucici od babe su pravi huligani, ne postoji dan da se deca ne zale na njih. Zet Ivan Šuperina, inace jako fin covek, sa najmanje 15 godina robije, zbog silovanja, nasilnickog ponasanja... Moram da naglasim da ne podrzavam Azrino ponasanje, ali čovek svasta moze da uradi u afektu. A centar za socijalni rad bi trebao da se malo potabavi ovom porodicom Šulerina da njih petoro koliko ih ima ne budu sutra slika i prilika tatina i problem drzave i drustva.