Nesreća, saobraćajna nesreća, saobraćajka, sudar
Shutterstock
Nesreća, saobraćajna nesreća, saobraćajka, sudar

Shutterstock

Ilustracija, Foto: Shutterstock

"Učiteljica je bila na početku kolone, a na začelju vodič, koji je video da pravo ka koloni mališana juri automobil koji nije smanjivao brzinu. Vodič mu je mahao da stane, ali vozač nije video ni njega, ni decu."

Nesrećni dečak je odmah preminuo, a u udesu su lakše povređene dve devojčice, T.S. (10) i V.T. (10), i njima se lekarska pomoć ukazuje u bolnici u Valjevu.

Kako saznajemo, kolona učenika trećeg razreda osnovne škole prelazila je ulicu. Kada je već više od pola kolone prešlo na drugu stranu Valjevske ulice, na njih je naletela "tojota" beogradske registracije, koju je vozio V.V. (43).

Do stravičnog udesa je došlo u neposrednoj blizini hotela "Pepa", u kojem su deca bila smeštena.

Učenici subotičke osnovne škole su danas trebalo da se vrate kućama sa rekrativne nastave, a vreme između doručka i ručka želeli su da iskoriste za šetnju.

Zasad nije zvanično utvrđeno da li vozač "tojote" iz nekog razloga nije video decu, ili nije uspeo da zakoči zbog kvara.

Komentari (8)

Vasić

12.06.2018 13:14

Nije uspeo da zakoči, jer je razgovarao telefonom. Nemam reči, šta bi ubici uradio. Od zakona nema ništa. Teško si ga roditeljima kad ovo saznaju.

oksimoron

12.06.2018 13:44

@Vasić - A ti bas znas da je pricao telefonom? Na ovakve tragedije covek sme da kaze samo zali Boze i nista vise ne sme da komentarise, to sutra moze da se desi i vama i vasim bliznjima. Automobil je tempirana bomba i bez alkohola i telefona, sekunde su u pitanju

Blazo

12.06.2018 15:34

Neopisiva tuga i zalost za roditelje djeteta. Vozac iz BG, treba li jos sta reci osim 10 puta på 10 godina zatvora

Neko

12.06.2018 16:52

Eh...tuga prevelika,baš prevelika, ne daj Bože nikom da nadživi svoje dete. Krivac,pa ne znam sad koliko je on bitan,mališana to neće vratiti, tugu za njim ništa neće izbrisati. Kazna za krivca po meni kao roditelju,nadam se da ima savesti da je nemarnošću ubio dete i da zivi,zivi dugo.

auuuuu

12.06.2018 16:54

SRTASNOOOOOO, na RTS rekose da se okrenuo nazad da vidi dete u sedistu, bice da j neki Blizak vlasti, cim RTS odmah ima odbranu............

Gaga

12.06.2018 18:44

Zalosno je sta se desava na nasim putevima, mlad zivot je ugasen i veve tuge nema.Nije mi jasno ko sebi daje za pravo da bilo koga osudjuje u ovom slucaju vozaca svi mi vozaci smo jednom nogom u grobu drugom u zatvoru prema tome suzdrzite se vaseg poriva da jedva docekate nekome da sudite..Bog na nebu a na zalost sud na zemlji.

pirocanac

13.06.2018 09:14

@Gaga - Ti ako vozis tako da su ti noge u grobu i zatvoru onda ne treba ni da vozis!! Idi peske i uzivaj.

jelisaveta

14.06.2018 09:05

Sada neka mu sude za ubistvo sa predumisljajem