Vojin Ražnatović
Facebook
Vojin Ražnatović

Facebook

Vojin Ražnatović, Foto: Facebook

Vojin Ražnatović, sin iz prvog braka ubijenog Željka Ražnatovića Arkana (48), promenio je zanimanje i oteo mikrofon mnogim pevačima!

Naime, Vojin je na nedavno održanom humanitarnom koncertu u Americi uzeo mikrofon u ruke i fenomenalno otpevao pesmu Željka Bebeka "Oprosti mi što te volim".

PROČITAJTE JOŠ:

 

Vojin je izazvao oduševljenje prisutnih, ali najzanimljiviji utisak ostavio je njegv komentar na društvenim mrežama:

"Čast mi je bila pevati na dobrotvornom festivalu u našoj crkvi u San Markosu. Neka se Kija spremi za duet", šaleći se napisao je Vojin.

Ražnatović je inače završio fakultet, ali se bavi glumom i muzikom. Živeo je u Beogradu pre ubistva svog oca sa majkom Natalijom Martinović, bratom blizancem Nikolom, i sestrama Milenom i Mašom.

Nakon toga su otišli u Grčku gde im je kako se pričalo, Arkan kupio stanove, ali je Natalija nakon smrti Arkana otišla da živi u Americi gde se bavi nekretninama. Svo četvore Arkanove dece su završili fakultete, a javnosti je najvie poznat baš Vojin koji je pre dve godine napisao knjiogu "Priče o mom ocu" u kojima je opisao dogovodovštine koje je imao sa ocem pre njegove smrti.

U međuvremenu, Vojin je iz nevenčanig braka sa Kineskinjom pre nekoliko godina dobio ćerkicu, ali nedugo nakon toga su se razišli. Kasnije je uplovio u veze sa mnogim drugim devojkama, čak se i verio, ali je sada očigledno slobodan kao ptica na grani, čim se usuđuje da poziva Kiju Kockar na megdan.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Njegov brat Nikola dolazio je prošle godine na pomen ocu, a sa njima je u kontaktu Arkanova rođena sestra. Dok su studirala, sva Arkanova deca su radila razne poslove. I sada su vrlo uspešni ljudi. Zanimljivo je da je Vojin navijač Partizana, za razliku od svog oca Željka koji je bio vatreni Zvezdaš i vođa navijača crveno-belih.

 

Komentari (6)

rada tomasevic

02.10.2018 10:30

odvratan lik a pesma nije nekog sebeka vec zeljka bebeka nekad pevac b.dugmeta.

TANJA

02.10.2018 12:42

Posto je majka intelektualka,usmerila je decu da zavrse fakuktete i ostanu u struci.Sto Ceci nije poslo za rukom.Pevacica.Ovaj mladic ne treba da primeti Kiju,kvazi pevacicu,koja ne zna da peva i skace polugola po klubovima i da joj nudi dujet.Da sebe kompromituje i da se susta na taj nivo.Nek gugla.Ima u Srbiji odlicnih pevacica za duet.

D O

02.10.2018 17:30

Pa samo takvi pripadaju jedni drugima KURVA I KRIMINALAC JEBEMLI MU OCA MRTVOG U USTA.

Tea

02.10.2018 17:54

Super ovo je Kijin tip. Voli sve sto voli Ceca!

starleta

02.10.2018 18:04

toliko je seksi fotki objavila....hm.... verovatno će na "odmor" i kod njega u Ameriku.

Zoran

02.10.2018 22:51

Pratim ovog lika na fejsu vec 4 godine i veoma je sarkastican. Zaista mislim da se salio kada je napisao da se Kija spremi za duet.