selo
Tanjug

 

selo

Tanjug

selo, Foto: Tanjug

Anica Bogićević (40) prodala je ćerku (17) Branislavu Mašiću (63) u Nišu, kojem je dugovala novac, a sina (13) primorala da radi u njegovom luna-parku!

Naime, Bogićevićevoj su stavljene lisice na ruke zbog sumnje da je prodala maloletnu ćerku svom bivšem ljubavniku da bi platila dug!

- Lisice na ruke stavljene su i Branislavu Mašiću (63), kojem je Anica prodala ćerku. Njih dvoje su se neko vreme zabavljali i ona je konstantno od njega pozajmljivala novac. Ipak, kako više nije imala odakle da mu vrati pare, odlučila je da sa njim prebije dug tako što će da mu proda svoju ćerku, što se Mašiću izuzetno dopalo - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Vraća se na mesto zločina!

AUTOR: Kurir/D.S. DATUM I VREME: 09.10.2019. 10:06 Osuđeni glumac, pored somborskog, može robijati u još tri zatvora u Srbiji u kojima su počinioci blažih dela Goran Jevtić, Foto: Alo!/Dejan Briza Glumac Goran Jevtić (41) mogao bi zatvorsku kaznu da odsluži u zatvoru u Somboru, u istom gradu gde je pre pet godina seksualno zlostavljao tada maloletnog Luku Krčevinca (20) u toaletu Narodnog pozorišta.

Da se maloletnica nije požalila ocu ko zna kako bi se završila ova porodična tortura.

Nažalost, u Srbiji je od početka godine zabeleženo mnogo sličnih slučajeva gde su deca bila "roba" za prodaju od koje su roditelji debelo zarađivali, a ovo su najmonstruozni:

MART 2019. Eleonora R. (42) iz Subotice podvodila svoju ćerku (14) muškarcima za 6.000 dinara u njihovoj porodičnoj kući

MAJ 2019. Vesna M. (43) iz Velikog Gradišta ćerku S. M. (13) podvodila starijim muškarcima za 500 dinara

Pročitajte još:

JUN 2019. Valentina P. (52) iz Bačke Palanke svoju ćerku Ð. Ž (17) terala na prostituciju i za to uzimala određenu novčanu naknadu

JUL 2019. Boriša A. (62), cvećar iz okoline Jagodine, uhapšen zbog sumnje da je silovao i podvodio ćerku M. A. (13), koja je ometena u razvoju

BONUS VIDEO: Vučić se brecnuo na konferenciji za novinare