Anđela S.
facebook.com

 

Anđela S.

facebook.com

Anđela S., Foto: facebook.com

* Anđela S. brutalno izbodena nožem

* Ubica je odveo u kuću u kojoj su mu se ubili deda i otac

* Komšije otkrile strašan detalj

- Prizor je bi stravičan, mladić je bio obešen i videli smo da je mrtav, a nesrećna devojka nalazila se pored obešenog mladića i davala je znake života iako je bila izbodena nožem, rekao je novinarima jedan meštanin sela Pečenog.

Anđela S. u teškom stanju primljena je u kraljevačku bolnicu.

- Devojka ima sedam ubodnih rana, od toga četiri u predelu grudnog koša, dve u vratu i jednu u predelu trbuha. Trenutno je stanje stabilno, ali s obzirom da se radi o teškim telesnim povredama prognoze su nezahvalne, ali očekuje se da se u narednih 24 sata stanje povređene devojke stabilizuje, kazao je novinarima dr Zoran Mrvić, direktor Opšte bolnice “Studenica” u Kraljevu.

Veo misterije vodi do crnih kola i muškarca sa kapuljačom! Policija ima njegov DNK, ali postoji jedna užasna prepreka!

Kada čovek ne može iz svoje kože, posle najvećeg bola zbog gubitka deteta, preostaje mu samo da živi sa tim bolom - kaže Svetlana Simendić, majka ubijene devojčice iz Subotice Milice Barašin (16), koja je svirepo nožem preklana pre devet godina, samo nekoliko desetina metara dalje svoje kuće.

Kuća u selu Pečenog pripadala je dedi mladića koji se obesio, a policija radi na utvrđivanju svih oklolnosti pod kojim je ovaj zločin izvršen.

- U ovom kraju ovakav zločin se ne pamti. Priča se da ovde radi o suicidnoj porodici. Aleksandrov deda ubio se iz puške, potom mu se otac obesio gore u planini. Sad je slična sudbina sustigla i ovog mladića. Tuga, rekao je Zoran Petrović iz ovog sela.

Radnici koji rade u obližnjoj mlekari, koja se nalazi prekoputa kuće u kojoj se desio zločin, rekli su da su za ovaj događaj saznali u četvrtak u pola šest ujutru, kada su došli na posao, i videli policajce koji su vršili uviđaj.

- Aleksandar je bio dobar mladić, dolazio je povremeno na dedino imanje, i drva je sa drugovima vukao iz porodične šume. Kuća je bila zapuštena i u njoj niko nije živeo, kratko je rekao jedan od radnika ove mlekare.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!