Nikola M.
facebook.com
Nikola M.

facebook.com

Nikola M., Foto: facebook.com

* U krvi vozača BMW smrti ponađeno 1,07 promila alkohola

* Usmrtio 4 mlade osobe vozeći 170 na sat

*  Prvi put alko-test rađen u 3.40 sati, dva i po sata posle nesreće, tada je imao 1,12 promila alkohola u krvi

"Njemu je prvi put alko-test rađen u 3.40 sati, dva i po sata posle nesreće. Tada je imao 1,12 promila alkohola u krvi. Posle 35 minuta opet mu je rađen alko-test, i pokazao je da ima 1,07 promila alkohola u krvi. Koliko je tačno imao alkohola u krvi u momentu nesreće, ne može da se precizira, sigurno više nego u prvoj analizi, kad je već počelo trežnjenje", navodi izvor iz Tužilaštva.

Nikola M.

facebook.com

Nikola M., Foto: facebook.com

 

Istragu ove nesreće je od lazarevačkog Osnovnog tužilaštva preuzelo Više javno tužilaštvo u Beogradu, gde je juče, oko 13 sati osumnjičeni doveden na saslušanje. Posle saslušanja sudija za prethodni postupak odredio je osumnjičenom pritvor do 30 dana.

Ovo je i više nego SRAMNA izjava vozača BMW smrti koji je vozeći 170 na sat ubio četvoro mladih!

Nikola Mihailović (27) iz Velikih Crljena, koji je u noći između četvrtka i petka na Ibarskoj magistrali izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginulo četvoro mladih, posle udesa je izašao iz kola i rekao "da je pio pivo i da ne zna šta se dogodilo".

N.M. se nalazio za volanom BMW-a kada je brzinom od 170 na sat udario u "dačiju" i izazvao nesreću u kojoj je poginulo četvoro mladih, dok je troje teško povređeno.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!

 

Komentari (2)

paris

12.08.2019 06:39

Doživotna i trajno oduzimqnje vozačke dozvole!

nex1

12.08.2019 07:13

Ovo bi trebalo da se tretira kao ubistvo sa predoumišljajem.