Autobus
Alo!/Vladimir Marković
Autobus

Alo!/Vladimir Marković

Foto: Alo!/Vladimir Marković

Policiji je oko 19 časova prijavljeno, od strane vozača GSP Beograd na liniji broj 17, da je neko gađao autobus u blizini Dušanovačkog mosta i tom prilikom, kako je rekao policiji, niko nije povređen, rekli su u MUP za Alo.rs.

Pročitajte još:

Vozač je nastavio kretanje autobusom, a policiju je pozvao nakon dolaska kod "Štark arene" u Novom Beogradu i prijavio da je razbijeno jedno staklo.

Mlada na dan svadbe obukla venčanicu i otišla vereniku na grob: Zbog ovih fotografija nećete moći da zadržite suze! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 01.09.2019. 17:53 Tuga! Foto: Alo!/ Rajko Ristić Džesika i njen verenik Kendal trebalo je da se venčaju 29. septembra prošle godine, ali je njega 10 meseci ranije ubio pijani kolega. Na dan njihovog venčanja, ova devojka je obukla venčanicu, okupila zvanice i na Kendalovom grobu odala poštovanje ljubavi svog života.

Kako saznajemo, pripadnici policije trenutno vrše uviđaj i po nalogu nadležnog tužilaštva preduzimaju sve mere i radnje na rasvetljavanju okolnosti prijavljenog dogadjaja i identifikaciji učesnika.

Bonus video

Snimak autoputa Miloš Veliki dronom