policija
Shutterstock
policija

Shutterstock

policija, Foto: Shutterstock

Nemanja B. je 27. maja u Starim Banovcima došao u mini-ergelu bivše nevenčane supruge A. J. s kojom ima dvoje dece. Žena ga je prethodno prijavljivala nadležnom centru za socijalni rad zbog fizičkog maltretiranja i neplaćanja alimentacije, ali navodno na njene žalbe niko nije reagovao.

Nasilnik je, međutim, nije odustajao od toga da teško povredi majku svoje dece, pa je potrčao za njom. Sustigao ju je kod parkiranog automobila.

- Nastavio je da je tuče, ne gledajući gde udara. Nesrećnu ženu uhvatio je za kosu. Besomučno je njenu glavu udarao u automobil i koliko je bio kao podivljala zver svedoči to da je udarajući njenom glavom napravio ulubljenja na limariji. Lice joj je unakazio, zub izbio - nastavlja priču izvor.

Iako su joj usta bila puna krvi, žena je jaukala, a te njene vapaje čuo je prolaznik.

- Prolaznik, bivši specijalac, preskočio je kamenu ogradu visoku dva metra. Kada je video zlostavljača, potrčao je ka njemu urlajući "ostavi tu nedužnu ženu". Nasilnik, po svemu sudeći uplašen od razgoropađenog čoveka koji je trčao ka njemu, pobegao je. Spasilac je pritrčao povređenoj ženi, koja je bila sva krvava i podigao je sa zemlje. O batinama koje je dobila od bivšeg emotivnog partnera obavestili su policiju, a povređena A. J. je prevezena u bolnicu, gde su joj konstatovane teške telesne povrede - kaže sagovornik upoznat sa ovim slučajem porodičnog nasilja.

Nasilnik

Nemanja B. i pre ovog napada fizički je nasrtao na partnerke. Tako je devojku s kojom je bio pre veze sa A. J., takođe fizički zlostavljao, zbog čega je protiv njega podneta krivična prijava.

Komentari (1)

Žigolo

09.06.2020 19:59

Preporučujem da ga prepustite na "razgovor u četiri oka", u mraku, sa tim specijalcem - garantujem da mu više na pamet ne bi palo ni da popreko pogleda neku ženu. Svi su oni junačine kad pred sobom imaju ženu ili dete a inače su opbične pi*de