prebijanje u Novom Sadu
Printscreen
prebijanje u Novom Sadu

Printscreen

prebijanje u Novom Sadu, Foto: Printscreen

Muškarac sa snimka brutalne scene nasilja u centru Novog Sada je I. K, šef obezbeđenja u kockarnici. Prema nezvaničnim informacijama, posle iživljavanja na mladiću pobegao u Crnu Goru.

Potom mu je, dok je ovaj onesvešćen ležao na asfaltu, naočigled dvadesetak svedoka polomio obe ruke u laktu i lomio mu je vrat. Ako preživi, žrtva će biti doživotni invalid.

Kako se nezvanično saznaje, žrtva je brat menadžera u istoj kockarnici.

Ostali radinici obezbeđenja se takođe vide na snimku kako stoje sa strane i posmatraju.

Jedan od njih je nakratko pokušao da odvuče kolegu, ali se brzo povukao. Svi su rekli novinarima da ništa neobično nisu primetili i da nije bilo nikakvih događaja.

O napadu nisu bili raspoloženi da govore radnici koje su novinari zatekli sinoć ispred objekta gde je mladić pretučen.

Kako tvrde, “ne znaju, niti su čuli da se nešto slično desilo kod njih u blizini ovih dana”. Ništa od onoga što se vidi na snimku.

I. K. je pre ovog posla bio šef obezbeđenja u diskoteci i već je učestvovao u više nasilnih događaja. U smenama je prema kolegama bio prilično agresivan i arogantan, rekao nam je jedan radnik kockarnice koji je insistirao da bude anoniman.

“U poslednje vreme u firmi su velike tenzije. Sa početkom pandemije posao je naglo opao i nervoza je bila prisutna na svakom ćošku. Svi smo čuli priče da je dosadašnji vlasnik prodao kockarnicu, ali to nama niko nije potvrdio”, kaže ovaj radnik.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (4)

novi sad bravo

12.09.2020 15:01

I. K. Je bio šef, a sad ga traži i policija i kako čuh i 3 momka da mu preotmu slavu, milom ili silom. A, možda ga niko i ne traži. Nije mu ovo prvi put.

Margita

12.09.2020 15:07

Užas! Ako se potrude i nađu napadača, a iskreno se nadam da hoće, neka ga sudija odmah pusti i pitajmo se šta se to desava kod naš!

zix

12.09.2020 16:44

Oko za oko... ali u svesnom stanju.

Obezbedjenje?

13.09.2020 00:58

U normalnoj zemlji obezbedjenje mora biti normalno, pismeno,skolovano,obuceno, standardizovano i psiholoski testirano. Ali, ovde mnogo toga ne stima pa ni to! Menjajte zakone i uvodite red....posledice trenutnog stanja u drustvu su katastrofalne