Hapšenje u Leskovcu
Alo!
Hapšenje u Leskovcu

Alo!

Hapšenje u Leskovcu, Foto: Alo!

Kako nezvanično saznajemo u ovoj leskovačkoj upravi oko popdneva uhgapšen je M.N.(38) diler opijata iz Beograda. Rutinskom kontrolom automobila marke „Mercedes“ u leskovačkom selu Pečenjevce (rodnom mestu hit-majstora Tome Zdravkovića) kod osumnjičenog M.N. pronadjeno je oko hiljadu grama fino upakovane marihuane.

Sat kasnije uhapšen je i J.S.(45) diler opijata iz Vlasotinca. U trenutku hapšenja kod okrivljenog je pronadjena kesica fino upakovane droge u tabletama. Obojici dilera odredjeno je policijsko zadržavanje od 48 sati a nakon kojeg će biti privedeni na saslušanje nadležnom javnom tužilaštvu u Leskovcu.

Koji minut ranije pre podneva u ponedeljak (danas) u užem centru Leskovca ispred sedišta „Adiko banke“,preko puta budućeg gradskog trga u izgradnji, za sada nepoznati muškarac za koga se pretpoostavlja da je narkoman,kako nezvanično saznajemo jednoj Leskovčanki usred bela dana istrgao sa vrata zlatni lančić nanevši joj pri tom lakše telesne povrede. On je navodno nakon razbojništva potrčao u pravcu prolaza,pasaža, jednog od stanbenih zgrada leskovačkog „Severnog bloka“.Za ovim razbojnikom se intezivno traga.

PROČITAJTE JOŠ: