JEZIVO SAMOUBISTVO KOD LOZNICE Otac i majka primetili da im nema sina, a onda su u dvorištu zatekli zastrašujući prizor

V. V. (49) iz sela Gornjeg Dobrića, kod Loznice, podno Iverka, oduzeo je sebi život skokom u bunar, koji je u porodičnom dvorištu

Bunar u koji je upala žena

Otac, majka i brat, koji su živeli sa njim u kući, primetili su, u nedelju ujutru, da ga nema u sobi. Tražili su ga po dvorištu, zagledali svaku zgradu oko kuće i na kraju, kad su otvorili vrata santrača bunara, imali su šta i da vide.

- Prizor je bio jeziv – svedoče komšije koji su pritrčali u pomoć porodici V.V. Njegovo beživotno telo izvađeno je iz bunara oko šest časova.

Lekari su mogli jedino da konstatuju smrt. Odmah je stigla i policija, obavešteno je OJT Loznica, urađen je uviđaj. Kako saznajemo, reč je o klasičnom samoubistvu. U čitavom Jadru, više od tri decenije, nije se dogodilo da neko sebi oduzme život skokom u bunar.

Ne zna se motiv zašto se V.V. odlučio na ovaj korak, osim što je izvesno da je imao ozbiljne zdravstene probleme.

Nesretni čovek će biti sahranjen danas na seoskom groblju u Gornjem Dobriću, ali bez opela i sveštenika, jer to ne dozvoljavaju pravila SPC. Verski obred dolazi u obzir tek 40 dana posle smrti, na molbu koju porodica treba da uputi nadležnom episkopu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi