Zoran Jakovljević, advokat Mike Aleksića
M.Jošida
Zoran Jakovljević, advokat Mike Aleksića

M.Jošida

Zoran Jakovljević, advokat Mike Aleksića, Foto: M.Jošida

- Saslušajte šta odbrana ima da kaže, onda izvodite vaše zaključke. Nemojte vi suditi pre svakog suđenja - kratko je rekao Jakovljević, nakon čega je ušao u zgradu tužilaštva.

Miroslav Mika Aleksić, režiser i vlasnik škole "Stvar srca", osumnjičen je da je seksualno zlostavljao više svojih učenica.

Zoran Jakovljević, advokat Mike Aleksića

M.Jošida

Zoran Jakovljević, advokat Mike Aleksića, Foto: M.Jošida

Pored Milene Radulović koja je prva izašla u javnost optuživši Aleksića za silovanje, tvrdnje da ju je zlostavljao iznela je i glumica Iva Ilinčić (24), ćerka beogradskog advokata Srđana Ilinčića.

Iva Ilinčić

Masanori Jošida/Alo!

Iva Ilinčić, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Upravo Iva Ilinčić danas daje iskaz u Višem javnom tužilaštvu.

Nakon saslušanja, Aleksiću je određen pritvor od 30 dana.

Komentari (5)

šane

21.01.2021 09:44

ovo nije dobro, kako se on javlja u mislima osumnjicenog i u mislima ,,oštećenih,, njegovo je bilo da nastavi ,, put,, strašno

Perica

21.01.2021 10:44

Pa lepo je rekao, nemojte vi suditi pre suđenja, i nemojte da me pogrešno shvatite osuđujem ovakve zločine ako su se desili i za smrtnu kaznu sam ali pustite sud i tužilaštvo da rade svoj posao.

Slava

21.01.2021 11:03

Nastupa drsko kao i njegov klijent.

Bane

21.01.2021 11:07

Bez obzira na sve, samo izuzetno pokvaren advokat može da brani šljam kakav je aleksić. Da li su advokati stvarno tako loši ljudi kad brane one koje treba pobiti?

Smederevac

21.01.2021 18:20

Kao tuzilac napunio dzepove i sada kao advokat mora da napabirci jos jednu vikendicu ,stan i zameni dzip/Takvi su unakazili nase Sudstvo -strasno.