Pucnjava Ušće
E-stock
Pucnjava Ušće

E-stock

Pucnjava Ušće, Foto: E-stock

Kako kaže izvor, dve nedelje pre neuspelog atentatana više mesta u Beogradu bili su zalepljeni plakati sa Šarčevom slikom i tekstom:

"Traži se! Mole se sugrađani ako su ga videli da nam jave. Poslednji put je viđen kako pu*i ku**c".

On je pevač

Pre toga na Instagramu je otvoren i profil "Šarac cinkaroš", koji je zaključan i ima 37 postova.

"Oni koji su videli profil kažu da su tu kačene slike Šarca uz preteće poruke. Nazivan je cinkarošem, nesrećnikom, pevačem. Navodno, mnogi su te postove tumačili kao otvorenu pretnju", kaže izvor.

On dodaje da je Instagram stranica jedne navijačke grupe na kojoj su deljeni postovi o Šarcu u nedelju obrisana.

Pucnjava Ušće

E-stock

Pucnjava Ušće, Foto: E-stock

"Tužan je cinkaroški život ovog nesrećnika, kao i njegovih saradnika, npr. Luke Radulovića, Miloša Krasića, Miloša Kneževića. Pozabavićemo se više ovim pevačem u narednom periodu", piše ispod fotografije Šarca sa suprugom.

Osobe koje su u objavi označene kao saradnici Šarca dovođene su u vezu s narkoticima i navijačkim grupama, navodi izvor.

"Luka Radulović je ubijen 2018. u kafani u Beogradu, a godinu dana ranije sklopio je sporazum o priznanju krivice s tužilaštvom i osuđen je na tri godine zatvora zbog trgovine drogom. Drugi "saradnik" Miloš Knežević teško je ranjen na Petlovom brdu 2018, a tada su ga izvori iz istrage povezivali s trgovinom drogom i navijačkim obračunima", objašnjava izvor i dodaje:

"Treći 'saradnik' navodno je navijač, a u žižu je dospeo 2011, posle ubistva Ivana Perovića, navijača Zabranjenih. Na suđenju je oslobođen optužbi da je učestvovao u tom ubistvu".

Pročitajte još: