Policija, Uviđaj
Alo!/ Dejan Briza
Policija, Uviđaj

Alo!/ Dejan Briza

Policija, Foto: Alo!/ Dejan Briza

U policijskoj operaciji u regionu Prištine uhapšene su četiri osobe osumnjičene za krivična dela "protivzakonite transplantacije i trgovine ljudskim organima i ćelijama" i "suizvršilaštvo", saopštila je danas kosovska policija.

STRAVIČNO UBISTVO PENZIONERA Albanac u Dušanovcu sekirom izmasakrirao Đorđa zbog deviza!

Kako se navodi, na osnovu informacija i istraga Direkcije za istragu trgovine ljudskim bićima (DITLJB) juče je sprovedena policijska operacija u okviru koje je pretresena jedna privatna klinika u regionu Prištine i uhapšene su četiri osobe.

Policija, udes

Alo!/Marko Metlaš

Policija, udes, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Tokom ove policijske operacije kao materijalni dokaz zaplenjene su kopije zdrastvenih dosijea, knjige-sveske sa podacima i ostala razna dokumenta, objavljeno je na sajtu Kosovske policije.

SPEKTAKULARNO HAPŠENJE DILERA Srbi rasturali drogu po Evropi, a proizvodili je u svojoj fabrici: Bečlije najvernije mušterije, dostavu vršili po "kuriru" u specijalnim vozilima!

Trojici osumnjičenih je nalogom tužioca određena mera zadržavanja od 48 sati dok je jedna osoba oslobođena redovnom procedurom, navodi se u saopštenju.

DEČIJE STVARI SU LEŽALE PO PUTU, TOČKOVI OTPADALI! Razleteli se delovi uništenog „pežoa“, pali ispred vozila ministarke Jadranke Joksimović: Detalji nesreće na autoputu kod Vrčina u kojoj je poginuo muškarac!

"KADA MU DUNE IZAĐE NA TERASU I PUCA PO LJUDIMA" Ovo je "snajperista" iz Novog Sada, gađao prolaznike iz vazdušne puške, komšije lepile upozorenja po zgradi!