Aleksandar Pešić sa blizancima
facebook.com
Blizanci

Facebook printscreen

Blizanci, Foto: Facebook printscreen

Adem Smail (49), Albanac iz Finske, priznao je da je kriv za smrt Aleksandra Pešića (42), njegove majke Stanice (75) i sinova Nauma i Vuka (8).

- Žao mi je, neću to sebi nikada oprostiti - izjavio je Adem.

Pročitajte još:

Adem Smail, Albanac sa finskim državljanstvom, priznao je juče na saslušanju pred tužiocem da je zaspao za volanom na auto-putu kod Požarevca, kada je izazvao udes u kome je poginula četvoročlana porodica Pešić iz Kragujevca.

Smail je pognute glave kazao da mu je žao i da nikada sebi neće oprostiti što je poslao u smrt Aleksandra Pešića (42), njegovu majku Stanicu (75) i sinove Nauma i Vuka (8).

Aleksandar Pešić sa blizancima

facebook.com

Aleksandar Pešić sa blizancima, Foto: facebook.com

Osnovni javni tužilac u Smederevu je navodno nakon saslušanja zatražio da se Smailu odredi pritvor od 30 dana. Smail je, kako se navodi, sarađivao sa našim istražnim organima i tokom uviđaja i nakon toga. Rekao je da se kaje zbog tragedije i da bi sve dao da može da vrati vreme.

Na saslušanju je priznao krivicu i do detalja ispričao šta je prethodilo tragediji.

- Kazao je da je u zoru sa suprugom i dvoje dece automobilom "folksvagen šaran" krenuo sa Kosova, gde je bio na odmoru. Pošli su ka Finskoj, gde žive i rade.

Blizanci

Facebook

Blizanci, Foto: Facebook

Kako je rekao bio je veoma umoran, ali je mislio da će izdržati vožnju bar dok ne izađu iz Srbije. Međutim, kod isključenja za Požarevac san je bii jači od njega i otpozadi je udario u "citroen" u kom su bili Pešići. "Citroen" je zatim sleteo s puta, probio bankinu, isprevrtao se i završio u šipražju.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!