Policija, hapšenje
Alo!/Masanori Jošida
Kradljivac

MUP

Kradljivac, Foto: MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Z. Đ. (1960) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela prevara.

Sumnja se da je on od 2015. godine dovodio oštećene u zabludu da će im, u zamenu za novac, obezbediti posao u inostranstvu, saopštio je MUP.

Pred ovom ženom kleče Tači i Haradinaj! Ona upravlja Kosovom direktno iz Amerike, a sada je povukla ofanzivan potez! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 20.09.2019. 15:56 - 20.09.2019. 16:01 Neverovatno! Hašim Tači, Foto: Promo * Predsednik tzv. Republike Kosovo Hašim Tači boravi u SAD * Kako se saznaje, Tači je u Ameriku otišao na mala vrata, a glavnu ulogu odigrao je albanski lobi i najmoćnija Albanka i ambasadorka tzv.

Kako se sumnja, on je krivična dela vršio i tako što je sa oštećenima pravio predugovore za kupoprodaju stambenih objekata sa kojima nije raspolagao.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pročitajte još:

Pošto se sumnja da je na ovaj način prevario više građana, policija poziva oštećene koji ga prepoznaju na fotografiji da se jave na broj telefona 063/884-884-9.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina