Policija
Alo!/Masanori Jošida
Policija

Alo!/Masanori Jošida

Policija, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Beogradska policija uhapsila je Adrijana A. (22) zbog sumnje da je silovao maloletnicu (16) na Širokom putu u Batajnici, potvrđeno je nezvanično.

Beogradski mediji preneli su da je silovatelja prijavila žrtva nakon što je u ponedeljak oko 18 sati navodno namamio u automobil.

- Kako je ispričala, osumnjičeni, koga poznaje od ranije, ju je na prevaru namamio u automobil. Kad je pristala da uđe s njim u kola, navodno da razgovaraju, on ju je pitao da li želi da imaju odnose. Međutim, kako je objasnila, odbila ga je i rekla da ne želi da ima išta s njim, a on se razbesneo i postao nasilan - kaže kaže Kurirov izvor.

Prema njegovim rečima, žrtva je tokom iživljavanja nekako uspela da se odupre napasniku i da izađe iz automobila, koji je bio parkiran na Širokom putu.

- Otrčala je do kuće i, kako je rekla, kad se pribrala, otišla je u policiju i ispričala o užasu koji je doživela. Ona je detaljno ispričala kako je napadnuta, a dala je i opis napadača, kao i njegovo ime i prezime - kaže izvor lista.

Policija je nakon prijave odmah krenula u potragu za osumnjičenim mladićem i on je ubrzo pronađen i odveden u policijsku stacnicu, gde mu je određen pritvor do 48 sati.

Tinejdžerka je posle davanja izjave u policiji poslata na lekarski pregled gde su joj navodno ustanovljene povrede koje bi mogle da ukažu na silovanje.